Јоксимовић донио 300 страна доказа у Пореску

Онај ко послује по закону нема чега да се плаши - казао је уз осмех певач, који је на састанак са инспекторима дошао потпуно спреман.

Забава 17.01.2015 | 22:54
Јоксимовић донио 300 страна доказа у Пореску

Жељко Јоксимовић није стигао ни да сабере утиске са меденог месеца и с пута на Сејшеле, а већ је морао да полаже рачуне порезницима. Међутим, очигледно му то није тешко пало јер је јуче рано пре подне дошао у Пореску управу, а са собом је понео поприлично дебелу фасциклу са више од 300 доказа о плаћеном порезу.

Певач је, расположен и насмејан, ушао у зграду Управе мало пре пола десет, а изашао је тек после 14 сати. Порески инспектори су мало више од четири сата проверавали имовину и папире певача, што је својеврсни рекорд, будући да претходних дана, када су испитиване Жељкове колеге, нико није био задржан дуже од два сата.

Али како је с осмехом дошао, тако је у истом расположењу Жељко и отишао.
- Онај ко ради како би требало нема чега да се плаши. Оволико сам се задржао јер сам пуно стекао и имам много, али све је прошло супер. Свако ко ревносно обавља свој посао и у складу са законом, разговор са надлежним институцијама посматра као нормалну и формалну ствар - рекао је Јоксимовић.

Осим Жељка, Пореску је јуче посетила и Вера Матовић, певачица која има једну од највреднијих колекција уметнина на овим просторима. Вера је стигла мало после Јоксимовића и кратко се задржала, а изашла је на споредни излаз далеко од новинара.

Како сазнајемо, јуче је наводно у Пореску управу требало да дођу и још неки певачи. Међутим, Сека Алексић, Миле Китић, Милица Тодоровић и Милица Павловић, чија су се имена помињала, јуче нису испитани и тврде да позиве нису ни добили.

Иначе, целе протекле недеље естрада је била на удару Пореске управе, која је одлучила да провери пословање неких од најпознатијих певача. Прва на удару била је Сандра Африка, која се невешто вајкала инспекторима да пева за џабе, а да јој је ауто који вози поклонила баба.

После ње своје рачуне инспекторима полагали су Рада Манојловић, Неда Украден, Наташа Беквалац, Мирослав Илић, као и Јелена Карлеуша. Сви они тврде да су пред законом чисти и да редовно плаћају порез на доходак грађана, као и да поштују све прописане обавезе.

Изво: Блиц

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

а политичари

17.01.2015 21:59

Кад ће естрадни уметник, Миле Додик, да објасни откуд од паприка купи милионску вилу на Дедињу откуд Шпирићу станови итд-све некретнине у Србији а велики Срби код нас-СНСД поштењачине и сиромашне патриоте

ОДГОВОРИТЕ