Михајловићева: Неко ми намјешта

Министарка Зорана Михајловић демантовала је да има амбиције да се кандидује за предсједника Србије на сљедећим изборима изјавила да јој неко то "намјерно намјешта".

Србија 16.01.2015 | 07:32
Михајловићева: Неко ми намјешта

"Свашта. Искрено, смета ми и криво ми је. Никад о томе нисам размишљала, нити ме занима. Али, изгледа да је боље правити причу", изјавила је Михајловић за дневник "Данас".

"И шта сад ако кажем да Звезда нема енергије док игра? Је л’ то значи да хоћу да будем фудбалер? И на крају, ко сам ја да будем задовољна или не радом предсједника. Грађани о томе одлучују“, објаснила је потпредседница Владе Србије. На изјаву о Николићу оштро је реаговала његова савјетница Станислава Пак.

У изјави за "Политику", Михајловићева, која је и министар саобраћаја, каже да "не знају шта да јој замјере, па је нападају зато што је жена".

Тај лист напомиње да је таблоид "Информер", за који каже да "иначе није познат по оштрој критици функционера СНС", потпредсједницу Владе назвао "српском Колиндом Грабар" тврдећи да машта о Андрићевом вијенцу.

"Политика" додаје да о Зорани Михајловић ових дана слично објављују и други медији, попут "Блица", "Ало" и ТВ Пинк, као и да јој "Блиц" замјера да је "превише амбициозна, самостална и воли јавне наступе, а сви тврде да је у немилости премијера Александра Вучића".

Србији и Хрватској, констатује "Политика", заједнички је лицемеран однос јавног мњења које женама замјера на политичким амбицијама. Министарка Михајловић у разговору за тај лист не крије разочараност због критика јавног мњења.

"Нормално је да се мушкарац слика, нормално је да буде дрљав или лоше обучен, нормално је да буде пијан... А није нормално када она има нормалне политичке амбиције", навела је она. "Па, сјетите се шта су урадили Јадранки Јоксимовић само зато сто је имала кратку хаљину! Чеда (Чедомир) Јовановић који се често слика обнажен има потребу да коментарише моје фотографисање за новогодишњи број Блица, иако је у тексту написано да сав приход од продаје тог броја иде у хуманитарне сврхе", додала је Зорана Михајловић.

Она каже да не разумије ни о чему говори Драган Вучићевић када каже: "пази њу (Михајловић), хоће да се слика". "Да ли су моје фотографије биле вулгарне? Нису! Биле су у хуманитарне сврхе, а не за моју личну промоцију! Али, када не знају шта да вам замјере, онда вам замјере то што сте жена", закључује министарка саобраћаја.

На питање да ли сматра да су неки медији критичнији према женама у политици него према мушкарцима политичарима, Михајловић тврди да медији нису криви. "Не бих тако дијелила медије. Медији преносе иступе људи. Дакле медији нису криви", рекла је Зорана Михајловић.

Извор: агенције

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мали Мрав

16.01.2015 06:41

Како си добра и ја би ти намјестио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

16.01.2015 06:46

Ова госпођа изузимајући што стално прича..ништа конкретно није урадила. Досадила је и Богу и људима. Јадна је Србија са оваквим кадром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

16.01.2015 07:57

Много таласаш мислиш да си најпаметнија, свађаш Вучића са свима сада си ударила и на Николића, све радиш само оно што треба не радиш зато треба да летиш из владе, ипак си ти Лабусов ученик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стеван

16.01.2015 08:11

Ти си господјо Додиков играц, заслузујес да ти си намјести, ако треба ЦОРКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

не могу да вјерујем

16.01.2015 12:46

А она као не би. Једино ако је имала неку операцију, па јој неопрезно извадили вољу за функцијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србенда

16.01.2015 12:50

Ја каквих болесних ликова у овој политици. Њој проблем сто јој намјерно намјеста функцију предсједника дрзаве. Она је неизлецива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цезар

16.01.2015 14:46

Ова министрица је далеко боља од далеко старије хрватске барбике. Обавезно је именовати за предсједника владе Србије. Вучић је већ досадио свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобац

17.01.2015 05:43

Кад би ти мени намјестила, ја се не бих бунио.

ОДГОВОРИТЕ