Бакшиш таксисти 1000 долара

Краћи разговор и вожња од два минута били су све што је потребно да један амерички таксиста добије бакшиш од готово 1.000 долара.

Свијет 15.01.2015 | 18:00
Бакшиш таксисти 1000 долара

Умар Маига, ноћни таксиста из Филаделфије, био је толико шокиран да је сачекао мјесец дана са подизањем новца како би био сигуран да се мистериосни доброчинилац није предомислио.

Његов шеф, власник компаније Фридом такси Еверет Абитбол каже да је то највећа напојница коју је видео за тако мали рачун, 4,31 долара за кратку вожњу центром Филаделфије.

Маига је покупио непознатог путника и њих двојица су мало поћаскали о таксирању, повећању посла пред Божић а муштерија је рекао да зна да је вожња таксија тежак посао, рекао је Абитбол АФП-у.

"Он је рекао 'Хеј, побринућу се за тебе' и када је наш возач погледао рекао му је 'Гоподине, мислим да сте погрешили' али је он рекао 'То је оно што желим да ти дам, знам шта сам урадио", препричао је Абитбол разговор у таксију и додао да цијела ствар није могла да се деси бољем човјеку који у компанији ради од њеног отварања 2011.

"Он је породичан човек и веома, веома добар возач", рекао је Абитбол и закључио: "Увијек можете да се ослоните на њега".

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар