Гдје су штикле од Наоми и што је Тајсон хтео пребити Џордана?!

Није паметно петјлати се са Тајсоновом бившом женом. Чак ни пре Тајсона...

Остали спортови 07.01.2015 | 08:20
Гдје су штикле од Наоми и што је Тајсон хтео пребити Џордана?!

Тајсон је био шампион, био је најјачи и био је љут. Тек је прошао кроз емотивно тежак развод са Робин Гивенс, његовом првом женом и није му било лако. Често је био бесан и нервозан, па је тако једне вечери умало настрадао легендарни Мајкл Џордан.

Одабрано друштво је седело за столом у једном од елитних чикашких ресторана, Мајкл Џордан, Мајк Тајстон, Мајк Дитка (легендарни НФЛ тренер), Ричард Дент, ол-стар дефанзивац у НФЛ-у и велики Дон Кинг, промотер бокса, практично творац Мајка Тајсона.

Ипак, организатору скупа се провукла једна чињеница. Тајсон је био у вези са Гивенсовом пре него што се она уопште упознала са Тајсоном, а Мајк је то наравно сазнао.

Рори Холовеј, дугогодишњи менаџер и пријатељ Мајка Тајсона, у својој књизи о Тајсону, описао је овај догађај.
„Мајк је седео и испијао свој Лонг Ајленд, а ја сам упорно причао конобару да му разблажи пиће јер сам претпостављао да ће бити проблема. Нон стоп је зурио у Џордана и у једном тренутку узвикнуо - Хеј човече! Мислиш да сам глуп? Мислиш да не знам да си ***** моју рибу? Џордан је изгледао као да је видео духа. Хтео је да побегне, да не буде део овог хаоса који је претио да уследи. Тајсон се затим окренуо ка тренеру Дитки - Мислиш да се неко плаши од тебе? Сав тај расизам који испољаваш, мислиш да си опасан?”

Тајсон је једно време био у вези са Наоми Кембел, која у то време још увек није била глобални феномен који је касније постала.
„Био сам на журци у својству Мајкове бејбиситерке, као и обично”, писао је Холовеј. „Мајк и Наоми су ми дали да им придржим пиће, јер је Мајк наводно морао до тоалета. Схватио сам у следећем тренутку да Наоми иде за њим. Шта сам могао, стајао сам крај врата и одвраћао госте. После неколико минута је постало провидно и морао сам да уђем. Имао сам шта да видим. Наомина сукња је била подигнута, ноге раширене са све високо подигнутим штиклама, а између је Мајк радио, већ можете да претпоставите шта.”

Коментари / 0

Оставите коментар