Шта астролози предвиђају српским политичарима у 2015.

Кључна реч за Србију у 2015. години је прилагођавање. Медутим, људима је доста тога и почетком пролећа настављају се социјални немири - радника, сељака, медицинског особља, правника, наставног кадра, грађевинаца, каже астролог Владимир Влајић на питање шта можемо очекивати у наредној години.

Србија 02.01.2015 | 19:40
Шта астролози предвиђају српским политичарима у 2015.

- Незапосленост се повећава, нарочито током пролећа. Већ у јануару десиће се скандал чији ће актер бити министар који ће убрзо отићи с положаја. Поново се расправља о сврсисходности направљене коалиције. Утицај других земаља и страних организација у Србији јача - додаје и каже да ће нам економска ситуација и даље бити тешка, осим ако нисте поп, политичар или угоститељ, јер ће њима цветати руже!

- Средином пролећа и крајем лета биће поплава и погодиће нас већи земљотрес. Од августа се све више шушка о ранијим изборима. Број самоубистава и злочина из страсти повећаваће се од фебруара до јула. У јулу и августу биће великих скандала у којима ће учествовати министри и људи на положају и биће ухапшен крупни криминалац - каже Влајић.

Александар Вучић
ПРОМЕНЕ У СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ

- Наставља с непопуларним одлукама током целе 2015. Почетком године прави заокрет и нешто мења у своју корист. Врло је одлучан да направи промене које је смислио још крајем лета 2014. године. Нов приступ старим темама освежиће политичку сцену. У суштини не жели велике промене у оквиру своје странке, али ће их направити. Средином године пријатно ће изненадити обичан народ покретањем афере везане за униформу (полиција или медицина).


Томислав Николић
ГОДИНА СКАНДАЛА

- Од октобра 2014. наглашена му је жеља за самопромоцијом и оснивањем сопствене странке. Крајем године биће агресивнији у наступима, али тада треба да се пази жена из свог окружења. Проблематични периоди су му крај фебруара и август 2015. године - могуће су саботаже и скандали везани за блиске сараднике.

Борис Тадић
НЕПРИЈАТЕЉИ СУ МУ МНОГО ЈАКИ

- Кренуле су му извесне срећне околности од августа 2014. Има подршку људи из иностранства, али и даље не жели да прави компромисе у политичком животу. Уз много напора моћи ће да поврати делић старе славе. У томе га може ограничити лоше здравствено стање, можда ће чак ићи на хируршку интервенцију. Држи се провереног и не експериментише много. Непријатељи су му и даље јаки, тако да неће показати свој пун потенцијал у 2015. години.

Ивица Дачић
ГУБИ НАКЛОНОСТ

- Он се интензивно од почетка године бори са скандалима и одлично их заташкава. Добре преговарачке позиције га одржавају, без обзира на пад рејтинга странке. Само привремено губи нечију наклоност. Избациће нове људе у први план у странци. Опет је то само привремено и имаће ефекта. На нечему се тајно радило током целе 2014. године, што му у 2015. доноси само привремену заштиту. Пад је евидентан од 2016. и нових избора.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

02.01.2015 21:33

Ако неко од ових дусебризника астролога хоце нек ми се обрати да му прорекнем судбину. Зло се злим враца. 2015 це бити добра година за српски род. Титрацемо сигурно али цемо показати веци степен дипломатије него у задњих 30 година. Људи који су сад на власти у Србији имаце проблема са падом популаености али це народ схватити да не лазу и да раде за опсте добро. Исто це бити и са опозицијом типа Тадиц јер ау то људи који имају искуства у политици и неце себи допустити ово сто квази астролози и плаценици пису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избори

02.01.2015 22:54

ВУЧИЋУ ПИТАЈ МИЛУ КО ЈЕ ПОЛИТИЧКИ ПОБАЧАЈ. МАЛО МУ ДВИЈЕ НОГЕ ПА САД ХОДА УЗ ПОМОЋ ДВА ПАПКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искуство

02.01.2015 23:00

Дугорочно у политици остаје само Дачић. ОН је политички велемајстор.

ОДГОВОРИТЕ