Наташа Беквалац разочарала Бањалучане

Наташа Беквалац, србијанска пјевачица, наступила је у суботу увече у клубу "Тамарис" у Бањалуци, а њени вјерни фанови били су прилично разочарани јер је новосадска Барбика каснила готово три сата.

Република Српска 29.12.2014 | 09:40
Наташа Беквалац разочарала Бањалучане

Почетак концерта био је заказан за 22 часа, али је Беквалчева на сцену изашла тек око један час иза поноћи.

Атрактивна пјевачица кашњење је оправдала гужвом на граници, али и неповољним временским приликама.

Иако су је чекали веома дуго, посјетиоци су се опустили и почели да уживају када је запјевала неке од својих највећих хитова. На репертоару су биле пјесме "Добро моје", "Болесно те волим", "Могу да прођем", а нису изостали ни "Мали сигнали", као ни једна од њених најпознатијих балада "Поново".

Међу посјетиоцима затекли смо и Бањалучанку Жељану Марковић, која је напоменула да воли њене пјесме, али да ју је изнервирало чекање, због чега није била у прилици да остане до краја концерта.

Како је раније и најавила, с обзиром на то да је ово предновогодишњи концерт, потрудила се да заједно са својим бендом направи нешто другачију забаву.

Публика је у њеној интерпретацији имала прилику да чује и пјесме "Тропицо бенда", "Милиграма", "Парног ваљка", али и краља фанка Дине Дворника.

Пјевачица је најавила да вриједно ради на новом албуму, којим би своје фанове могла обрадовати већ у прољеће идуће године.

"Надам се да ће се, као и сваки пут, издвојити хитови. Вредно радим и трудим се скоро годину и по, тако да ће за неколико месеци албум бити зрео да угледа светлост дана", казала је Беквалчева.
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рицки

29.12.2014 09:33

Каснила је јер је радила на другом мјесту. 200 ЕУР сат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

29.12.2014 09:56

Све те тзв пјевацице зиве од најстаријег заната...Какви црни наступи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинар

29.12.2014 14:22

Неугодно јој било пјевати у разваљеној фабрици Руди Чајавец, гдје су тајкуни отели пословне просторе. Нема на свиејту смрада што на овом простору. Невјероватне ствари се дешавају у задњих 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

29.12.2014 16:16

Ееј па прво свратила код Баје на забаву па даље кад стигне.

ОДГОВОРИТЕ