Лепа Брена: Мој први ауто био је светлоплави Стојадин!

Једна од највећих српских звезда сматра да је приземност врлина великих људи, и да јој не пада круна са главе уколико прошета Београдом.

Забава 26.12.2014 | 15:09
Лепа Брена: Мој први ауто био је светлоплави Стојадин!

 "Возила сам се у Југу када сам почела да певам. Наш први ауто био је светло плави Стојадин", овако Брена започиње причу о данима који су иза ње, али и о материјалним вредностима и свом пореклу, кога се не стиди. 

"Неће ми пасти круна с главе ако мало прошетам, јер да није тако, сада бисмо говорили о мојим комплексима ниже вредности. Тај проблем имају људи чије је порекло скоројевићко и вероватно радничко или сељачко, као што је случај са деведесет посто нас, али је жалосно што они не воле своје село, своју баку и деку", искрено је испричала певачица за Стори.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лија

26.12.2014 14:10

А мој бели фићо, и кога брига за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сора

26.12.2014 20:47

Брена се треба стидјети онога што је сада а не свог поријекла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

28.12.2014 09:33

А шта је то Брена сада, да ли би се тога требала стидјети??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мјесто

31.12.2014 12:44

Брена нити треба да се стиди онога сто је била нити онога сто је сад. Брена је неко ко је својим упорним радом и трудом постала славна и позната, а то вјероватно доноси и материјално богаство које Брену за разлику од многих није промијенило. Лично је не знам и никад нисам био на њеном концерту, али сам дубоко убијеђен да је Брена једна честита, племенита, осјећајна и породична особа. Због набројаног у мени изазива симпатије и дубоко постовање. Балканске пакости могу о њој причати или писати ста хоце, вријеме је показало, а сигурно це јос показати њене квалитете и врлине које оставља као успомену наредним генерацијама свих занимања на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ