Lepa Brena: Moj prvi auto bio je svetloplavi Stojadin!

Jedna od najvećih srpskih zvezda smatra da je prizemnost vrlina velikih ljudi, i da joj ne pada kruna sa glave ukoliko prošeta Beogradom.

Zabava 26.12.2014 | 15:09
Lepa Brena: Moj prvi auto bio je svetloplavi Stojadin!

 "Vozila sam se u Jugu kada sam počela da pevam. Naš prvi auto bio je svetlo plavi Stojadin", ovako Brena započinje priču o danima koji su iza nje, ali i o materijalnim vrednostima i svom poreklu, koga se ne stidi. 

"Neće mi pasti kruna s glave ako malo prošetam, jer da nije tako, sada bismo govorili o mojim kompleksima niže vrednosti. Taj problem imaju ljudi čije je poreklo skorojevićko i verovatno radničko ili seljačko, kao što je slučaj sa devedeset posto nas, ali je žalosno što oni ne vole svoje selo, svoju baku i deku", iskreno je ispričala pevačica za Stori.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Лија

26.12.2014 14:10

А мој бели фићо, и кога брига за то.

ODGOVORITE
Name

sora

26.12.2014 20:47

Brena se treba stidjeti onoga što je sada a ne svog porijekla

ODGOVORITE
Name

Doboj

28.12.2014 09:33

A šta je to Brena sada, da li bi se toga trebala stidjeti??

ODGOVORITE
Name

Mjesto

31.12.2014 12:44

Brena niti treba da se stidi onoga sto je bila niti onoga sto je sad. Brena je neko ko je svojim upornim radom i trudom postala slavna i poznata, a to vjerovatno donosi i materijalno bogastvo koje Brenu za razliku od mnogih nije promijenilo. Lično je ne znam i nikad nisam bio na njenom koncertu, ali sam duboko ubijeđen da je Brena jedna čestita, plemenita, osjećajna i porodična osoba. Zbog nabrojanog u meni izaziva simpatije i duboko postovanje. Balkanske pakosti mogu o njoj pričati ili pisati sta hoce, vrijeme je pokazalo, a sigurno ce jos pokazati njene kvalitete i vrline koje ostavlja kao uspomenu narednim generacijama svih zanimanja na ovim prostorima.

ODGOVORITE