Ухапшена Мими Оро

Старлета Милица Живановић, позната као Мими Оро, ухапшена је због проституције.

Србија 26.12.2014 | 10:35
Ухапшена Мими Оро

Са њом је ухапшено још седам девојака, које се такође сумњиче за проституције, као и младић за кога се сумња да је макро.

- Живановићевој је решењем судије за прекршаје одмах одређен притвор од осам дана и она је пребачена у КПЗ у Падинској Скели. Иста казна изречена је и осталим девојкама - каже извор, упознат са акцијом хапшења.

Старлета је у једној ТВ емисији на питање "која је највећа птица" одговорила "оро". Говорила је и о проституцији.
- Постоји проституција уопштено и на естради, међу познатим људима - рекла је Мими, а затим навела да је имала "непристојне понуде".

И силиконска краљица Тијана Ђуричић је у априлу хапшена због проституције.

Извор: ПРЕСС

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

чудан свет

26.12.2014 10:14

Који смо ми народ глупав.Хоћемо да испаднемо културни па уместо Српским простим сељачким језиком да назовемо ствари како јесу, за неке ствари недоличног занимања називамо културно,Европски ,,ескорт-дама,скарлета,спонзоруша,пословна пратња, а оно му доше све и једно на исто,,обична курветина,,.Тако културно зовемо,,,хомосексуалац,истополни љубавници,геј а оно му исто дође педерчина ко педерчина,,,.Ако му кажемо педер, он се буни и тужи нас, ако му кажемо геy то је океј.У оба му случаја исто дупе страда.Оне просте обичне уличне даме су госпође за ове горе набројане коштају те таман колико им је цена а ове културно назване ти изводиш на балове,вечере,родитељима да се упозна са будућом снајом,коштају те читаво богатство пре него те оставе, а као због разлога јел ти си ето непоправљив и увредио си њена осећања, кад оно Ћазим и њему слични висе на њој дању-ноћу само теби то кажу други на крају .Ако си се којим случајем заљубио па не верујеш ни себи ни другима него њој нек ти је бог на помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

26.12.2014 11:02

Одвратне су ми ове силиконске старлете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амнестија

26.12.2014 11:16

Цура ради најстаији занат, хапсите ове што се баве новим занатима - преварама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

либеро

26.12.2014 11:21

Доле је више него добра а груди јој сад нису ни за шта. Хебала их та гума што је гурају испод коже. Глупаче! Пожељне цуре од себе направе страшила под притиском машинерије. Једини начин да се спасу те глупаче је да се мушкарци више оглашавају у медијима саопштавајући глупачама да не желе силиконе него природно женско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељка

26.12.2014 11:27

све смо ми Мими

ОДГОВОРИТЕ
Name

диуф

26.12.2014 12:08

Дај либеро не с...,добра п....

ОДГОВОРИТЕ
Name

либеро

26.12.2014 15:02

Погледај јој усне. Пуне гуме. Радије бих је пољубио у табан него у те усне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобац

26.12.2014 15:48

Само ви њу код мене доведите ако се вама несвиђа важно је да добро изгледа а сад је ли силокон или није - нећемо гледати у нокат.

ОДГОВОРИТЕ