Uhapšena Mimi Oro

Starleta Milica Živanović, poznata kao Mimi Oro, uhapšena je zbog prostitucije.

Srbija 26.12.2014 | 10:35
Uhapšena Mimi Oro

Sa njom je uhapšeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostitucije, kao i mladić za koga se sumnja da je makro.

- Živanovićevoj je rešenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i ona je prebačena u KPZ u Padinskoj Skeli. Ista kazna izrečena je i ostalim devojkama - kaže izvor, upoznat sa akcijom hapšenja.

Starleta je u jednoj TV emisiji na pitanje "koja je najveća ptica" odgovorila "oro". Govorila je i o prostituciji.
- Postoji prostitucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima - rekla je Mimi, a zatim navela da je imala "nepristojne ponude".

I silikonska kraljica Tijana Đuričić je u aprilu hapšena zbog prostitucije.

Izvor: PRESS

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

čudan svet

26.12.2014 10:14

Koji smo mi narod glupav.Hoćemo da ispadnemo kulturni pa umesto Srpskim prostim seljačkim jezikom da nazovemo stvari kako jesu, za neke stvari nedoličnog zanimanja nazivamo kulturno,Evropski ,,eskort-dama,skarleta,sponzoruša,poslovna pratnja, a ono mu doše sve i jedno na isto,,obična kurvetina,,.Tako kulturno zovemo,,,homoseksualac,istopolni ljubavnici,gej a ono mu isto dođe pederčina ko pederčina,,,.Ako mu kažemo peder, on se buni i tuži nas, ako mu kažemo gey to je okej.U oba mu slučaja isto dupe strada.One proste obične ulične dame su gospođe za ove gore nabrojane koštaju te taman koliko im je cena a ove kulturno nazvane ti izvodiš na balove,večere,roditeljima da se upozna sa budućom snajom,koštaju te čitavo bogatstvo pre nego te ostave, a kao zbog razloga jel ti si eto nepopravljiv i uvredio si njena osećanja, kad ono Ćazim i njemu slični vise na njoj danju-noću samo tebi to kažu drugi na kraju .Ako si se kojim slučajem zaljubio pa ne veruješ ni sebi ni drugima nego njoj nek ti je bog na pomoći.

ODGOVORITE
Name

Pd

26.12.2014 11:02

Odvratne su mi ove silikonske starlete.

ODGOVORITE
Name

Amnestija

26.12.2014 11:16

Cura radi najstaiji zanat, hapsite ove što se bave novim zanatima - prevarama.

ODGOVORITE
Name

libero

26.12.2014 11:21

Dole je više nego dobra a grudi joj sad nisu ni za šta. Hebala ih ta guma što je guraju ispod kože. Glupače! Poželjne cure od sebe naprave strašila pod pritiskom mašinerije. Jedini način da se spasu te glupače je da se muškarci više oglašavaju u medijima saopštavajući glupačama da ne žele silikone nego prirodno žensko.

ODGOVORITE
Name

Zeljka

26.12.2014 11:27

sve smo mi Mimi

ODGOVORITE
Name

diuf

26.12.2014 12:08

Daj libero ne s...,dobra p....

ODGOVORITE
Name

libero

26.12.2014 15:02

Pogledaj joj usne. Pune gume. Radije bih je poljubio u taban nego u te usne.

ODGOVORITE
Name

kobac

26.12.2014 15:48

Samo vi nju kod mene dovedite ako se vama nesviđa važno je da dobro izgleda a sad je li silokon ili nije - nećemo gledati u nokat.

ODGOVORITE