Иванић данас у Београду

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић боравиће данас у Београду, гдје ће се састати са предсједником Србије Томиславом Николићем, премијером Александром Вучићем, те Његовом светошћу патријархом Иринејом.

Србија 24.12.2014 | 07:22
Иванић данас у Београду

Иванић ће са Николићем разговарати у 10.45 часова у згради Генералног секретаријата предсједника Републике, најављено је из кабинета предсједника Србије. Након састанка предвиђено је саопштење.

Састанак са Вучићем биће одржан у згради Владе Србије, са почетком у 11.45 часова, а по његовом оконачњу биће објављено саопштење, најављено је из Владе Србије.

Иванић је јуче најавио да ће са Вучићем разговарати о сарадњи двије земље и афирмацији заједничких регионалних пројеката.

Посјету Србији Иванић сматра једном у низу радних посјета и активности чланова Предсједништва БиХ којих ће у наредном периоду бити више.

Из Предсједништва БиХ најављено је да је за 12.45 часова планирано да патријарх Иринеј прими Иванића, који је и члан Предсједништва из Републике Српске.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Циста Енергија

24.12.2014 06:59

Договорите се да заједницки урадите све хидроцентрале на Дрини, а не да концесије дајете странцима који их никада неце изградити. Као сто је пропали споразум Италије и Србије о изградњи ХЕ на средњој Дрини. Од око 10 електрана на Дрини (горња, средња и доња Дрина) могле би да зиве и Србија и РС, да се покрене привреда (јавни радови) и повеца извоз. За такве пројекте сви це вам дати повољне кредите. Али, лаксе је дати концесије странцима (нико озбиљан их неце јер нема политицке стабилности земље) јер се преко концесија појединци богате, узимају мито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

24.12.2014 07:39

МЛАДЕНЕ ПОВЕДИ ШПИРИЋА СА СОБОМ, ЧОВЕК ЗНА КАКО СЕ ТО РАДИ. НИЈЕ ЏАБА ОН ГРМЕЧЛИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

24.12.2014 07:48

Мислим да опозиција није објаснила власти у Србији ста се овдје ради, ста се десава, ко је Додик и ста нам је урадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

24.12.2014 07:57

Младене,поручи оним академицима који се "брину"за Републику Српску,да буду спокојни што се њене угрожености од некога невидљивог непријатеља,јер је њен непријатељ јако видљив,само што га они неће да виде,то је њихов ментор Додо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонсигхлиере

24.12.2014 08:02

Лако је Иванићу да се размеће по БГ. Њему је посјету припремио БХ поклисар Р.Шкрбић, надалеко чувен као кумовог кума кум. Иначе привилеговани посјетилац Калдере, Кеја и осталих разбојничких јазбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фритз

24.12.2014 08:41

Ма иде Иванић да изглади ствар са Београдом. Знамо сви да су лобирали да не буде он кандидат за члана председништва, већ Босић. Па као, ево бићу добар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

24.12.2014 11:52

Иванићу, службени Београд нас завитлава и разваљује већ више од 20 година и од сарадње са споменутим ликовима нећемо видјети ништа добро. Ако хоћеш подићи привреду, обрати се службеном Јапану, а не онима који су у већим проблемима од нас.

ОДГОВОРИТЕ