Ivanić danas u Beogradu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić boraviće danas u Beogradu, gdje će se sastati sa predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem, te Njegovom svetošću patrijarhom Irinejom.

Srbija 24.12.2014 | 07:22
Ivanić danas u Beogradu

Ivanić će sa Nikolićem razgovarati u 10.45 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike, najavljeno je iz kabineta predsjednika Srbije. Nakon sastanka predviđeno je saopštenje.

Sastanak sa Vučićem biće održan u zgradi Vlade Srbije, sa početkom u 11.45 časova, a po njegovom okonačnju biće objavljeno saopštenje, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Ivanić je juče najavio da će sa Vučićem razgovarati o saradnji dvije zemlje i afirmaciji zajedničkih regionalnih projekata.

Posjetu Srbiji Ivanić smatra jednom u nizu radnih posjeta i aktivnosti članova Predsjedništva BiH kojih će u narednom periodu biti više.

Iz Predsjedništva BiH najavljeno je da je za 12.45 časova planirano da patrijarh Irinej primi Ivanića, koji je i član Predsjedništva iz Republike Srpske.

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Cista Energija

24.12.2014 06:59

Dogovorite se da zajednicki uradite sve hidrocentrale na Drini, a ne da koncesije dajete strancima koji ih nikada nece izgraditi. Kao sto je propali sporazum Italije i Srbije o izgradnji HE na srednjoj Drini. Od oko 10 elektrana na Drini (gornja, srednja i donja Drina) mogle bi da zive i Srbija i RS, da se pokrene privreda (javni radovi) i poveca izvoz. Za takve projekte svi ce vam dati povoljne kredite. Ali, lakse je dati koncesije strancima (niko ozbiljan ih nece jer nema politicke stabilnosti zemlje) jer se preko koncesija pojedinci bogate, uzimaju mito.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

24.12.2014 07:39

MLADENE POVEDI ŠPIRIĆA SA SOBOM, ČOVEK ZNA KAKO SE TO RADI. NIJE DŽABA ON GRMEČLIJA.

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

24.12.2014 07:48

Mislim da opozicija nije objasnila vlasti u Srbiji sta se ovdje radi, sta se desava, ko je Dodik i sta nam je uradio.

ODGOVORITE
Name

Василије

24.12.2014 07:57

Младене,поручи оним академицима који се "брину"за Републику Српску,да буду спокојни што се њене угрожености од некога невидљивог непријатеља,јер је њен непријатељ јако видљив,само што га они неће да виде,то је њихов ментор Додо.

ODGOVORITE
Name

Consighliere

24.12.2014 08:02

Lako je Ivaniću da se razmeće po BG. Njemu je posjetu pripremio BH poklisar R.Škrbić, nadaleko čuven kao kumovog kuma kum. Inače privilegovani posjetilac Kaldere, Keja i ostalih razbojničkih jazbina.

ODGOVORITE
Name

Fritz

24.12.2014 08:41

Ma ide Ivanić da izgladi stvar sa Beogradom. Znamo svi da su lobirali da ne bude on kandidat za člana predsedništva, već Bosić. Pa kao, evo biću dobar.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

24.12.2014 11:52

Ivaniću, službeni Beograd nas zavitlava i razvaljuje već više od 20 godina i od saradnje sa spomenutim likovima nećemo vidjeti ništa dobro. Ako hoćeš podići privredu, obrati se službenom Japanu, a ne onima koji su u većim problemima od nas.

ODGOVORITE