Отворен Економски форум у Београду

Премијер Србије Александар Вучић отворио је у Београду Четврти економски форум Кине и 16 земаља Централне и Источне Европе, пожелео добродошлицу учесницима и истакао да је част бити домаћин скупа у Београду, где се сусрећу економије Истока и Запада.

Србија 16.12.2014 | 19:46
Отворен Економски форум у Београду

Вучић је рекао да је приоритет земаља Централне и Источне Европе привредни раст, који може да се оствари уз два услова, инвестиције и реформе.

"Циљ овог региона су инвестиције, потребна нам је ињекција поверења и снаге. То је суштина овог форума, стровити везе између Кине и овог региона", рекао је српски премијер.

"Други услов зависи од нас - морамо да реформишемо себе, да се променимо. Нико неће да уложи у нас, ако ми не улажемо у себе", додао је Вучић.

Он је изразио уверење да је Београдски састанак почетак новог, бољег времена и сарадње целог региона.

Премијер Србије састао се раније данас састао се данас са премијером Црне Горе Милом Ђукановићем, уочи Трећег самита шефова влада Кине и земаља Централне и Источне Европе у Београду.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГДЈЕ ЈЕ БАЈА

17.12.2014 08:07

Драго ми је због вољене Србије и њеног политичког руководства, гдје ме изненађује да није био главни Баја из Републике Српске, доиста, он искључиво парама девластираних и опљачканих грађана Републике Српске скаче по утакмицама и музичким саборима трубача. Лијепо је удесио и упропастио овако лијеп Ентитет РС, а Патријарх Иринеј два дана пред изборе је дошао да подржи насилника и деспота, и подјелио српски народ у Републици Српској. За њега, Републици Српској ништа не треба, осим јака Србија, јер има сав капитал-непокретности у Београду и Србији, што незнам како то гледају господин Николић кога је недавно називао политички побачај побачај, као и Његова екселенција господин Александар Вучић. Драге вође Републике Србије, немојте се љубакати са главним Бајом, који вам се подвукао под кожу путем Патријарха Иринеја, који је за то имао огромну матријалну корист, али преко леђа јадних и девластираних грађана Републике Српске. Ако тако наставите, губите поштовање и љубав-наду од грађана Републике Српске и БиХ.

ОДГОВОРИТЕ