Потрага за вишеструким убицом

Полиција Филаделфија и даље трага за ветераном из Ирака који је осумњичен да је убио шест чланова породице у месту Пенсбург, у држави Пенсилванији.

Свијет 16.12.2014 | 11:52
Потрага за вишеструким убицом

Нападач Бредли Вилијам Стоун (35) извео је нападе на најмање три места у том месту, које се налази у близини Филаделфије. Полиција је претходно саопштила да се он забарикадирао у кући у Саудертону, где је нађено једно од тела. Окружни тужилац Риса Ветри Ферман саопштила је на прес конференцији да се у овом тренутку не зна где се осумњичени налази.

- У овом тренку, док стојим овде и обраћам вам се, не знамо где се он налази - навела је она.

Потрага за Стоуном усредсређена је на околину Пенсбурга, чијим становницима је саветовано да остану у својим домовима и да не излазе. Стоун је осумњичен за убиство своје бивше жене и њене сестре, бивше тасте и таста и још два члана породице, укључујући и 14. годишњу девојчицу, преноси Ројтерс. Амерички медији су пренели да су све жртве убијене из непосредне близине. Медији преносе да је Стоун најмање једном био распоређен у мисији у Ираку будући да је био припадник маринаца и да сада болује од посттрауматског стресног поремећаја. Он је, како наводе, напустио америчку војску 2011. после часно одслужене војне службе, преноси Ројтерс.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

терор

16.12.2014 10:55

Ваљда ово спада под тероризам? Залудјен идејом америцке политике након повратка из Ирака убио је неистомисљенике сто се карактерисе као тероризам.. Ах да..није муслиман па је то само ПТСП болесник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

16.12.2014 13:26

Њет, њет тероризам Амерички Ветеран

ОДГОВОРИТЕ