Potraga za višestrukim ubicom

Policija Filadelfija i dalje traga za veteranom iz Iraka koji je osumnjičen da je ubio šest članova porodice u mestu Pensburg, u državi Pensilvaniji.

Svijet 16.12.2014 | 11:52
Potraga za višestrukim ubicom

Napadač Bredli Vilijam Stoun (35) izveo je napade na najmanje tri mesta u tom mestu, koje se nalazi u blizini Filadelfije. Policija je prethodno saopštila da se on zabarikadirao u kući u Saudertonu, gde je nađeno jedno od tela. Okružni tužilac Risa Vetri Ferman saopštila je na pres konferenciji da se u ovom trenutku ne zna gde se osumnjičeni nalazi.

- U ovom trenku, dok stojim ovde i obraćam vam se, ne znamo gde se on nalazi - navela je ona.

Potraga za Stounom usredsređena je na okolinu Pensburga, čijim stanovnicima je savetovano da ostanu u svojim domovima i da ne izlaze. Stoun je osumnjičen za ubistvo svoje bivše žene i njene sestre, bivše taste i tasta i još dva člana porodice, uključujući i 14. godišnju devojčicu, prenosi Rojters. Američki mediji su preneli da su sve žrtve ubijene iz neposredne blizine. Mediji prenose da je Stoun najmanje jednom bio raspoređen u misiji u Iraku budući da je bio pripadnik marinaca i da sada boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja. On je, kako navode, napustio američku vojsku 2011. posle časno odslužene vojne službe, prenosi Rojters.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

teror

16.12.2014 10:55

Valjda ovo spada pod terorizam? Zaludjen idejom americke politike nakon povratka iz Iraka ubio je neistomisljenike sto se karakterise kao terorizam.. Ah da..nije musliman pa je to samo PTSP bolesnik.

ODGOVORITE
Name

Crni

16.12.2014 13:26

Njet, njet terorizam Američki Veteran

ODGOVORITE