Видео: Марко Николић суспендован!

Због лоше организације сусрета 14. кола Суперлиге суспендован је и Нови Пазар.

Фудбал 13.12.2014 | 08:00
Видео: Марко Николић суспендован!

Први део првенства Суперлиге је завршен, али поједини случајеви још потресају фудбалску Србију. На пример, како ће се распетљати клупко дешавања са утакмице 14. кола Нови Пазар - Партизан, обележене нападом домаће публике на Марка Николића и каснијим искључењем шефа струке црно-белих.

Према најновијим информацијама, Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије суспендовала је Николића до окончања поступка, који је против њега покренут на основу пријаве делегата меча Благоја Милошевића и главног судије, Влада Глођовића, који терете младог стручњака за улазак у свлачионицу арбитара и неспортског понашања према истима. После те пријаве Марку Николићу је остављен рок од седам дана да се у писаној форми изјасни о пријави, а како до јуче на Теразије 35 није стигао никакав допис из Хумске 1, дисциплинци ФСС суспендовали су Николића до изрицања коначне одлуке.

Услед лоше организације меча суспендован је и Нови Пазар. Клубу из града на Јошаници на терет се ставља лоша организација меча, пошто су навијачи са западне трибине погодили петардом Марка Николића, после чега му је она експлодирала на грудима и том приликом му је уништен сако.

Према наводима Спортског журнала, Дисциплинска комисија ФСС најавила је да ће ова два случаја решити током следеће седмице.

Коментари / 0

Оставите коментар