Торес и Видић некад страх и трепет! А сад...

Некада велики ривали у Премијер лиги сада деле сличну муку у италијанској Серији А, а једна од опција је и да напусте миланске клубове.

Фудбал 11.12.2014 | 12:40
Торес и Видић некад страх и трепет! А сад...

Навијачи у Енглеској памте Немању Видића и Фернанда Тореса као играче који су доносили трофеје, а потпуно другачији утисак имају тифози у Италији који нису видели ни делић њихове магије.

Годинама су Торес и Видић били директни ривал и имали жестоке окршаје на Енфилду, Олд Трафорду и Стамфорд Бриџу, а очекивало се и да ће тако бити у Италији, односно у миланском дербију.

Видић је дуго година био капитен Манчестер Јунајтеда, а летос је дошао у Интер као слободан играч. Ипак, од прве утакмице у дресу Неразура Видић је кренуо са киксевима, а и руку на срце, у неким ситуацијама није имао ни среће.

Због тога, италијански медији, међу којима и угледна Газета дело Спорт, наводи да би српски фудбалер већ у зимском прелазном року могао да напусти Интер. Као једна од могућих опција помиње се и повратак у Манчестер Јунајтед.

Од доласка Роберта Манћинија на клупу Интера, Видић није заиграо за миланског гиганта. Српски фудбалер за Интер је до сада одиграо укупно 13 утакмица.

Слична ситуација је и са Фернандом Торесом у редовима градског ривала Милана. Шпанац је међу Росонере дошао на двогодишњу позајмицу из лондонског Челсија.

Пошто је до сада његов учинак у дресу Милана прилично “мршав”, 10 утакмица и само један погодак, врло је могуће да ће у јануару доћи до одређених промена.

Власник клуба Силвио Берлускони по сваку цену жели да се Милан следеће сезоне врати у Лигу шампиона, због чега ће у јануарском прелазном року учинити све да појача тим.

Још једна заједничка ствар за Тореса и Видића је и то што су прошле сезоне, последње у енглеским клубовима, играли врло променљиво и многи су претпоставили да ће им пријати промена, односно нова лига и стил фудбала.

Коментари / 0

Оставите коментар