У Топ 16 Звезда опет можда на Галатасарај?!

"Не желим да наша два клуба буду раздвојена уколико се нађемо у истој групи. То би био кукавички потез бежања пред бандама кољача", поручио Човић.

Кошарка 11.12.2014 | 10:40
У Топ 16 Звезда опет можда на Галатасарај?!

Црвена звезда и Галатасарај могли би врло лако поново да укрсте копља у ТОП 16 фази. Био би то неусумњиво велики изазов за оба клуба, као и комплетан борд Евролиге. Тензија би могла да се сече ножем, али Небојша Човић покушава да смири страсти.
„Не плашим се ничега,посебно тога шта ће се десити у Београду.Све ће бити организовано максимално озбиљно. Ми се чак не бојимо ни одласка тамо, једва чекам да одем код председника Галате, да ме води на баклаве“, рекао је Човић.

Први човек црвено-белих у Истанбул је водио и чланове најуже породице.
„Ја нисам ни имао појм да је утакмица високог ризика. Па људи, пустио сам свог унука од четири године да оде на утакмицу. Нисам чак ни знао да су навијачи Галате кољачи. Не мислим генерално, већ да имају кољаче у својим редовима... Ја не желим да наша два клуба буду раздвојена у случају да се нађемо у истој групи у Топ 16 фази. Ја то ни не предлажем Евролиги јер би то био кукавички потез бежања пред бандама кољача“.

Био је током свог излагања Човић ироничан.
„Ми бисмо чак могли да будемо и братски клубови, па рекао сам да су Галату основали Срби. То да ли ће Атаман доћи евентуално зависи од одлуке државе Србије и његовог образа“.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко-Бања лука

11.12.2014 09:42

Шта причаш то Човићу? Шта си причао пре мјесец дана? Ко си ти уствари?

ОДГОВОРИТЕ