U Top 16 Zvezda opet možda na Galatasaraj?!

"Ne želim da naša dva kluba budu razdvojena ukoliko se nađemo u istoj grupi. To bi bio kukavički potez bežanja pred bandama koljača", poručio Čović.

Košarka 11.12.2014 | 10:40
U Top 16 Zvezda opet možda na Galatasaraj?!

Crvena zvezda i Galatasaraj mogli bi vrlo lako ponovo da ukrste koplja u TOP 16 fazi. Bio bi to neusumnjivo veliki izazov za oba kluba, kao i kompletan bord Evrolige. Tenzija bi mogla da se seče nožem, ali Nebojša Čović pokušava da smiri strasti.
„Ne plašim se ničega,posebno toga šta će se desiti u Beogradu.Sve će biti organizovano maksimalno ozbiljno. Mi se čak ne bojimo ni odlaska tamo, jedva čekam da odem kod predsednika Galate, da me vodi na baklave“, rekao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih u Istanbul je vodio i članove najuže porodice.
„Ja nisam ni imao pojm da je utakmica visokog rizika. Pa ljudi, pustio sam svog unuka od četiri godine da ode na utakmicu. Nisam čak ni znao da su navijači Galate koljači. Ne mislim generalno, već da imaju koljače u svojim redovima... Ja ne želim da naša dva kluba budu razdvojena u slučaju da se nađemo u istoj grupi u Top 16 fazi. Ja to ni ne predlažem Evroligi jer bi to bio kukavički potez bežanja pred bandama koljača“.

Bio je tokom svog izlaganja Čović ironičan.
„Mi bismo čak mogli da budemo i bratski klubovi, pa rekao sam da su Galatu osnovali Srbi. To da li će Ataman doći eventualno zavisi od odluke države Srbije i njegovog obraza“.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko-Banja luka

11.12.2014 09:42

Šta pričaš to Čoviću? Šta si pričao pre mjesec dana? Ko si ti ustvari?

ODGOVORITE