Саво Милошевић вара жену

Директор репрезентације Србије ухваћен је с новом девојком Иваном Радоњић (29), с којом је провео ноћ у хотелу у Врњачкој Бањи.

Забава 03.12.2014 | 12:51
Саво Милошевић вара жену

Саво Милошевић (41) није посетио Врањачку Бању протеклог викенда да би, као остале познате званице прошетао пистом на манифестацији “Дајхман меџик најт”, већ да би се састао са бившом водитељком Иваном Радоњић, с којом је однедавно у тајној вези.

- Будући да се он још није развео од супруге Весне, а да је и Ивана у браку, њих двоје виђају се тајно - испричао је за „Блиц” добро упућен извор и објаснио нам откуд Саво у Врњачкој Бањи.

- Ивана је радила као водитељка на једној телевизији, али тренутно је без посла. Њена другарица је једна од организаторки манифестације, па ју је повела са собом, а она је пак позвала свог дечка да се састану далеко од Београда и својих породица - додаје извор.

Иако је Ивана с манекенима, познатим личностима, новинарима и организаторима овог догађаја допутовала у Бању још у петак, њен дечко је стигао пред почетак модних ревија у недељу око 21 сат. Сео је у први ред и помало незаинтересовано пратио ревије, не кријући бурму! Након модног догађаја, сви су се преселили на журку у хол зграде.

Саво је одбио да разговара са новинарима зато што је имао преча посла. За шанком га је чекала Ивана, од које се није одвајао, а занимљиво је да ни она није скидала бурму. Свесни присуства новинара, уздржавали су се од пољубаца, али су зато присно играли, шапутали и размењивали нежне погледе и додире. Пред полазак у хотел „Меркур” Саво је од девојке узео кључ од њене собе и отишао први, трудећи се да нико не посумња у њихову везу.

Међутим, пратили смо га и уверили се да је отишао у Иванину собу. Након пола сата она му се придружила. Да би били сигурни како их нико неће видети како ујутру напуштају хотел, Милошевић је кренуо за Београд већ око пет сати.

Саво је са Весном у браку 19 година. После годину дана забављања судбоносно „да“ изговорили су 1995. Како је својевремено говорио, Саво се преко ноћи заљубио у Весну и одмах је знао да је она „права“. Имају троје деце: Николу (17), Исидору (14) и Бориса (7). У последњих месец дана се шушка да им је брак упао у кризу и да су на корак од развода. Како би заташкали истину, он се са Весном недавно појавио на једном јавном догађају.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неискусни Загондзија

03.12.2014 13:58

Ма лазу мангупи. Цасна комунистицка рец- да ни лук јео, ни лук мирисо...

ОДГОВОРИТЕ