Пет боја које љепше стоје плавушама

Следећих пет боја, плавуше носе далеко боље него бринете, риђокосе и црнке...

Мода и љепота 02.12.2014 | 10:03
Пет боја које љепше стоје плавушама

Знате како кажу, мушкарци више воле плавуше! Иако су нека истраживања ову тврдњу оспорила, нико не може да негира чињеницу да има нешто вамп у плавушама што их чини еротичним, бар на први поглед. Док не прође нека бринета. У крајњем случају, то је врло индивидуална ствар, па ћемо је оставити у страну, јер ово и није чланак о томе.

Као што одећом можете да нагласите сексепилност тако што ћете акцентовати делове тела који су ваши главни адути, али и камуфлирати мане, исто тако можете одређеном бојом да нагласите своју платинасту, блонде косу.

Ми вам у наставку доносимо 5 боја које најбоље изгледају на плавушама.

Металик - Било да преферирате класичну сребрну, или зелену металик какву носи Кара Делевињ, металик сјај ће вашој плавичастој коси пружити неки викиншки, анђеоски лоок.

Бела - Да, слажемо се. Бела фантастично стоји и бринетама и црнкама (риђокосама ипак не), али чини нам се да у летњем периоду, најбоље пристаје плавушама. Јер, препланули тен додатно појачава нијансу косе, а бела само још више помаже да плавуше изгледају као богиње лета.

Неутрална нуде - Велики број плавуша избегава да носи креације у нуде боји плашећи се да ће да изгледају бледо, невидљиво, али нуде је крајње елегантна боја и у пару са другим може да изгледа прилично скупоцено и секи. Поготово ако је упарите са црном.

Пинк - Било да је у питању нека, нежна пастелна нијанса или она јарка, неон пинк, плавуше је носе на савршен и врло женствен начин. Поготово ако је понесу у виду неке дамске хаљине.

Интензивна жута - Мислимо да је интензивно жута савршена боја за платинасте плавуше.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар