Pet boja koje ljepše stoje plavušama

Sledećih pet boja, plavuše nose daleko bolje nego brinete, riđokose i crnke...

Moda i ljepota 02.12.2014 | 10:03
Pet boja koje ljepše stoje plavušama

Znate kako kažu, muškarci više vole plavuše! Iako su neka istraživanja ovu tvrdnju osporila, niko ne može da negira činjenicu da ima nešto vamp u plavušama što ih čini erotičnim, bar na prvi pogled. Dok ne prođe neka brineta. U krajnjem slučaju, to je vrlo individualna stvar, pa ćemo je ostaviti u stranu, jer ovo i nije članak o tome.

Kao što odećom možete da naglasite seksepilnost tako što ćete akcentovati delove tela koji su vaši glavni aduti, ali i kamuflirati mane, isto tako možete određenom bojom da naglasite svoju platinastu, blonde kosu.

Mi vam u nastavku donosimo 5 boja koje najbolje izgledaju na plavušama.

Metalik - Bilo da preferirate klasičnu srebrnu, ili zelenu metalik kakvu nosi Kara Delevinj, metalik sjaj će vašoj plavičastoj kosi pružiti neki vikinški, anđeoski look.

Bela - Da, slažemo se. Bela fantastično stoji i brinetama i crnkama (riđokosama ipak ne), ali čini nam se da u letnjem periodu, najbolje pristaje plavušama. Jer, preplanuli ten dodatno pojačava nijansu kose, a bela samo još više pomaže da plavuše izgledaju kao boginje leta.

Neutralna nude - Veliki broj plavuša izbegava da nosi kreacije u nude boji plašeći se da će da izgledaju bledo, nevidljivo, ali nude je krajnje elegantna boja i u paru sa drugim može da izgleda prilično skupoceno i seki. Pogotovo ako je uparite sa crnom.

Pink - Bilo da je u pitanju neka, nežna pastelna nijansa ili ona jarka, neon pink, plavuše je nose na savršen i vrlo ženstven način. Pogotovo ako je ponesu u vidu neke damske haljine.

Intenzivna žuta - Mislimo da je intenzivno žuta savršena boja za platinaste plavuše.

Izvor: B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar