Суарес: Уједам због тешког дјетињства!

Нападач Барселоне Луис Суарес своју агресију на терену објашњава тешким условима при одрастању, признајући да га је жеља за успехом коштала великих грешака.

Фудбал 29.11.2014 | 13:50
Суарес: Уједам због тешког дјетињства!

Контроверзни Уругвајац недавно је 'одслужио' четворомесечну суспрензију због уједања Ђорђа Кјелинија на Мундијалу, а од тада је шест пута носио дрес Блаугране.

"Најгора ствар понекад по мене на терену је мој темперамент. Али, он креће из тога да у животу ништа нисам добио. а трудим се да на терену урадим све, што ме на крају и доведе до великих грешака".

Бивша звезда Ливерпула постигла је свој дебитантски гол за нови тим на мечу Лиге шампиона против АПОЕЛ на Криту, после сјајног дриблинга и соло продора.

"Искрено, да нисам почео да играм фудбал, не знам чиме бих изабрао да се бавим. Мој сан је одувек био фудбал, али сам се понекад и шалио да желим да постанем певач, због свог лошег гласа. Стварно не знам шта бих био... Не могу да замислим себе да радим било шта друго", каже Суарес.

Реал држи чело Примере са два бода више од вечитог ривала, а и поред пораза у Ел Класику, на којем је Суарес и дебитовао, Уругвајац сматра да је трка за титулу далеко од готове.

"Добро је имати пет или шест тимова који се боре за највиши пласман. То вам говори да шпански фудбал не чине само Реал Мадрид и Барселона, јер има још неколико тимова који би могли да први прођу кроз циљ. То се најбоље види на успеху Атлетико Мадрида, који је само показао, на пример, Валенсији и Севиљи да сањају веће ствари", додао је Суарес.

Коментари / 0

Оставите коментар