Крали улазна врата на зградама!

У Мостару је у протекло вријеме била забиљежена крађа поклопаца са канализационих одвода, скидање различитих врста метала са девастираних објеката, бушење гума из обијести, крађа па паљење аутомобила из обијести, а ових дана на ред су дошла и улазна врата на стамбеним објектима. Починиоци овог посљедњег кривичног дјела су ухапшени.

Босна и Херцеговина 26.11.2014 | 21:55
Крали улазна врата на зградама!

Први пут оваква врста крађе десила се прије пар мјесеци у Улици Хрватске Младежи на броју 8 када је забиљежена крађа улазних врата у стамбену зграду. Тада је украдено једно крило врата.

У ноћи са понедјељка на уторак забиљежена је нова крађа улазних врата у зграду у Улици краљице Катарине на броју 10, гдје су починиоци однијели комплетна улазна врата са хидрауличним носачем, а одстрањене су и жице од интерфона.

Такође исту ноћ дошло је до још једне крађе улазних врата на стамбеној зграду у улици фра Амбре Милитећа у близини Фрањевачке цркве гдје су са једнога од улаза у ту стамбену зграду украдена такође улазна врата.

Из МУП-а ХНК је потврђено како су због крађе улазних врата на споменутим зградама приведене двије особе.

"Извршена је криминалистичка обрада над двије особе које су признале извршење овога казненог дијела и оне су лишене слободе, а такође су и од раније познате полицији по конзумацији наркотика и вршењу различитих кривичних дјела", потврђено је из МУП-а ХНК.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 0

Оставите коментар