Палма остаје лидер Јединствене Србије

Драган Марковић Палма поново је данас изабран за предсједника Јединствене Србије на сједници изборне скупштине која је одржана данас у Београду.

Србија 22.11.2014 | 18:52
Палма остаје лидер Јединствене Србије

Марковић је рекао да је изабран једногласно, односно да је више од 4.000 делегата гласало да он и у наредне четири године буде предсједник Јединствене Србије.

За њега, како је рекао, поновни избор на мјесто предсједника ЈС, представља част и већу обавезу у наредном временском периоду.

''Ако вас три пута једногласно, без другог кандидата делегати ЈС предлажу то значи да су задовољни вашим радом и да очекују више од вас у наредном периоду'', рекао је Марковић.

Марковић је раније данас на изборној скупштини поручио да ће та странка наставити да подржава реформе у Србији, као и да ће бити тешко, али да се оне спроводе како би грађани живели боље.

"Ми морамо да подржимо реформе и (премијер Александар) Вучићеву владу. Биће нам мало тешко, али радимо то да нашој деци буде боље... Нећемо чекати 10 година да нам буде боље, већ годину или две", рекао је Марковић у обраћању присталицама и симпатизерима странке у уводном дијелу изборне скупштине ЈС у Центру "Сава".

Марковић је истакао да је ЈС државотворна партија која се залаже за Србију у ЕУ, социјални правду, за боље услове за пољопривреднике, као и да се бори против бијеле куге и одласка младих у иностранство.

ЈС је основана 16. фебруара 2004.године, оснивач је Марковић, а странка има око 97.000 чланова.

У парламенту Србије у коалиционом блоку је са СПС-ПУПС-ЈС има седам посланика, а Марковић је шеф посланичке групе.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни Груја

22.11.2014 19:01

Наравно да је једногласно кад су гласали за само једног кандидата, тј.за тебе. Јесте ти демократија. Што ниси дозволио да имаш противкандидата.

ОДГОВОРИТЕ