Упуцани у главу полицијским пиштољем

У селу Липе крај Смедерева полиција је јутрос у кући пронашла мушкарца и жену са прострелним ранама на главама, од којих је мушка особа касније преминула.

Србија 18.11.2014 | 13:05
Упуцани у главу полицијским пиштољем

Полиција је у кући у овом селу затекла Александру Л. (28) и Зорана С. (49), обоје са прострелним ранама у глави и они су хитно пребачени у Ургентни центар. Зоран С. је од последица повреда преминуо по доласку у болницу.

На месту злочина пронађен је и пиштољ за који се утврђује да ли је њиме почињен злочин. У питању је, како сазнајемо, службени пиштољ полицајца Николе С., иначе, сина рањеног Зорана С. Они су нађени јутрос, око 7. 30 сати. Како се претпоставља Зоран С.  је пуцао у Александру Л., са којом је раније био у љубавној вези а затим пуцао себи у главу.

Обоје су возилом Службе хитне помоћи смедеревске болнице хитно транспортовани у Ургентни центар Клиничког центра Србије у Београду, где је он подлегао повредама, а девојка је још тамо. Она је у тешком стању и  животно је угрожена.

Њих двоје су раније били у вези, а Зоран се очигледно није помирио са раскидом. Пре месец дана је претио Александри, потом је и покушао самоубиство скоком са Љубичевског моста у Мораву. Због тога је био лечен на психијатријском одељењу болнице, из које је изашао пре неколико дана.Александра има двоје мале деце из претходних веза, а Зоран је пензионисани полицајац.  

У тренутку када је Зоран ушао у кућу у Липама, у којој је Александра живела са мајком, деца срећом нису била ту, млађе је било код оца, а старије у школи. Увиђај на месту злочина је у току.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар