Upucani u glavu policijskim pištoljem

U selu Lipe kraj Smedereva policija je jutros u kući pronašla muškarca i ženu sa prostrelnim ranama na glavama, od kojih je muška osoba kasnije preminula.

Srbija 18.11.2014 | 13:05
Upucani u glavu policijskim pištoljem

Policija je u kući u ovom selu zatekla Aleksandru L. (28) i Zorana S. (49), oboje sa prostrelnim ranama u glavi i oni su hitno prebačeni u Urgentni centar. Zoran S. je od posledica povreda preminuo po dolasku u bolnicu.

Na mestu zločina pronađen je i pištolj za koji se utvrđuje da li je njime počinjen zločin. U pitanju je, kako saznajemo, službeni pištolj policajca Nikole S., inače, sina ranjenog Zorana S. Oni su nađeni jutros, око 7. 30 sati. Kako se pretpostavlja Zoran S.  je pucao u Aleksandru L., sa kojom je ranije bio u ljubavnoj vezi a zatim pucao sebi u glavu.

Oboje su vozilom Službe hitne pomoći smederevske bolnice hitno transportovani u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu, gde je on podlegao povredama, a devojka je još tamo. Ona je u teškom stanju i  životno je ugrožena.

Njih dvoje su ranije bili u vezi, a Zoran se očigledno nije pomirio sa raskidom. Pre mesec dana je pretio Aleksandri, potom je i pokušao samoubistvo skokom sa Ljubičevskog mosta u Moravu. Zbog toga je bio lečen na psihijatrijskom odeljenju bolnice, iz koje je izašao pre nekoliko dana.Aleksandra ima dvoje male dece iz prethodnih veza, a Zoran je penzionisani policajac.  

U trenutku kada je Zoran ušao u kuću u Lipama, u kojoj je Aleksandra živela sa majkom, deca srećom nisu bila tu, mlađe je bilo kod oca, a starije u školi. Uviđaj na mestu zločina je u toku.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar