Наставник перверзњак

Петко Дракулић, наставник техничког образовања који је добио отказ у Основној школи "Свети Сава" у Зворнику због коментара које је писао ученицама на Фејсбуку, за "Клиx.ба" је рекао да то није његов профил и да он није писао никакве коментаре.

Србија 12.11.2014 | 21:59
Наставник перверзњак

"За мене је јуче био шокантан дан. Ја нисам такав човек и то није мој профил. Ја од 2008. године на тај Фејсбук профил никада нисам ушао. Моје дете ми је то направило док сам живео у Холандији и више никад нисам ушао на Фејсбук", преноси "Клиx" Дракулићеву изјаву.

Новинарима је описао да је у школи у којој је радио са колегама и директором имао коректан однос, али је добио отказ.

"Добио сам отказ и немам од чега да купим хлеб. У школи сам имао уговор на одређено време и било ми је фино, а један дан ме директор позвао на разговор и ја сам рекао да је то за мене шокантно и да тај дан не могу радити. Рекао ми је да идем кући, да се одморим. Сутрадан сам дошао и уручен ми је отказ", присећа се Петко Дракулић.

На питање да ли сумња на некога, овај наставник техничког образовања нам је рекао да то "оператери требају утврдити", те да он не зна под чијом је шифром писано.
 
Додао је да своју невиност може доказати свешћу да то није урадио, јер тој дечици може бити деда.
 
"Ја имам 53 године, а то су деца од 12-13 година. Шта вам је људи. Потичем из фине, часне и сиротињске породице, то је ван сваке памети. Првог октобра сам добио отказ и не знам шта сад да радим", забринуто је рекао Дракулић.
 
Он је јуче отишао у полицијску станицу у Лакташима и рекао да никада није доживео овакав шок и толики број позива.


 
"У полицији су ми рекли, ако ту нема ништа, да не треба да се секирам и ако добију било какву пријаву да ће ме позвати. Не могу ни ући на тај профил, а сумњам на одраслу особу, некога ко је завидан и љубоморан. Та деца могу бити моји унучићи, могу проћи кроз школу и добити само похвале од те деце. Радио сам пре рата у Хрватској, па сам био у Холандији, нашао посао и сад се све ово издешавало. Моја кћерка студира у Холандији, дете плаче, брине се...".
 
О валидности своје дипломе је рекао да има доказ од суда да је његова диплома исправна и да о томе нема никакве полемике.
 
"Ја стварно не знам жив шта да радим, породица је у шоку, излудећу", казао је Дракулић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Симо

13.11.2014 08:24

Какав смо ми народ ово је јединствен примјер. Неко несто провали, измисли или слазе и одмах сви крену са осудом. То је нас највеци проблем у друству ми осудимо особу без и једног доказа. Фејсбук профил хаковати то данас и дјеца знају . Које и одакле користио тај профил полицаја мозе сазнати за мање од пола сата али кога то интересује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.11.2014 15:14

Ово је јако једноставно провјерити, довољно је само провјерити ип адресу и готова ствар.

ОДГОВОРИТЕ