Шешељ са новинарима у сједишту СРС-а у Земуну?

Потпредсједник СРС-а Милорад Мирчић очекује да ће се лидер радикала Војислав Шешељ по доласку у Београд обратити новинарима у сједишту странке у Земуну.

Србија 12.11.2014 | 09:23
Шешељ са новинарима у сједишту СРС-а у Земуну?

"Очекује се да ће се Шешељ обратити новинарима чим заврши необавезни разговор са члановима Председничког колегијума у седишту СРС-а на Тргу слободе у Земуну", рекао је Мирчић Срни, напоменувши да СРС није утврдио званичан протокол дочека Шешеља.

Он је додао да ће се Шешељ претходно обратити окупљеном народу испред или у самој згради Аеродрома, одмах по слијетању у Београд, што се очекује између 12.30 и 13.00 часова.

"Шешељ ће том приликом захвалити окупљенима за дочек и подршку коју су давали његовој борби у Хагу, после чега би се требало упутити у седиште СРС-а", навео је Мирчић.

Он је раније најавио да ће Шешељ говорити на великом народном митингу добродошлице лидеру СРС-а, који ће бити одржан у суботу, 15. новембра, с почетком у 12.00 часова на београдском Тргу Републике.

Лидер СРС-а Војислав Шешељ данас се враћа у Србију послије готово 12 година, које је без пресуде провео и притвору Хашког трибунала, а након што је Судско вијеће донијело је одлуку о његовом привременом пуштању на слободу.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

12.11.2014 10:27

Гледах сада преглед програма РТС-а, нигдје нема пренос дочека Војислава Шешља. Баш су љугави као и РТРС. Док су Ђинђић и Тадић били на власти пљували су све друге а сада исто раде онима који су против Вучића. Трава се сагиње како вјетар дува...

ОДГОВОРИТЕ