Šešelj sa novinarima u sjedištu SRS-a u Zemunu?

Potpredsjednik SRS-a Milorad Mirčić očekuje da će se lider radikala Vojislav Šešelj po dolasku u Beograd obratiti novinarima u sjedištu stranke u Zemunu.

Srbija 12.11.2014 | 09:23
Šešelj sa novinarima u sjedištu SRS-a u Zemunu?

"Očekuje se da će se Šešelj obratiti novinarima čim završi neobavezni razgovor sa članovima Predsedničkog kolegijuma u sedištu SRS-a na Trgu slobode u Zemunu", rekao je Mirčić Srni, napomenuvši da SRS nije utvrdio zvaničan protokol dočeka Šešelja.

On je dodao da će se Šešelj prethodno obratiti okupljenom narodu ispred ili u samoj zgradi Aerodroma, odmah po slijetanju u Beograd, što se očekuje između 12.30 i 13.00 časova.

"Šešelj će tom prilikom zahvaliti okupljenima za doček i podršku koju su davali njegovoj borbi u Hagu, posle čega bi se trebalo uputiti u sedište SRS-a", naveo je Mirčić.

On je ranije najavio da će Šešelj govoriti na velikom narodnom mitingu dobrodošlice lideru SRS-a, koji će biti održan u subotu, 15. novembra, s početkom u 12.00 časova na beogradskom Trgu Republike.

Lider SRS-a Vojislav Šešelj danas se vraća u Srbiju poslije gotovo 12 godina, koje je bez presude proveo i pritvoru Haškog tribunala, a nakon što je Sudsko vijeće donijelo je odluku o njegovom privremenom puštanju na slobodu.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

VRS RVI

12.11.2014 10:27

Gledah sada pregled programa RTS-a, nigdje nema prenos dočeka Vojislava Šešlja. Baš su ljugavi kao i RTRS. Dok su Đinđić i Tadić bili na vlasti pljuvali su sve druge a sada isto rade onima koji su protiv Vučića. Trava se saginje kako vjetar duva...

ODGOVORITE