Зворник: Ученицама остављао перверзне поруке

Наставник Техничког образовања у Основној школи “Свети Сава” у Зворнику добио је отказ након што је откривено да је ученицама на Фацебооку остављао непримјерене коментаре.

Република Српска 11.11.2014 | 10:35
Зворник: Ученицама остављао перверзне поруке

Петко Дракулић из Лакташа који је радио у основној школи у Зворнику коментарисао је фотографије ученица и остављао свој број телефона како би га дјевојчице контактирале.

“Која рибица”, “Драга, године су небитне, када га завучем заволе га више него рођену мајку”, само су неки од коментара остављених на фотографијама ученица.

У Центру јавне безбједности Бијељина су потврдили да јеовај случај пријављен полицији, те да су оперативним радом дошли до сазнања да се наставник недолично понашао и на друштвеним мрежама остваривао контакт са ученицама основне школе у којој је био запослен на одређено вријеме до прије два мјесеца.

“Полиција врши провјере навода да именовани посједује фалсификовану диплому о стеченој стручној спреми и све ове радње се раде у сарадњи и координацији са Окружним тужилаштвом у Бијељини”, изјавила је за портпарол ЦЈБ Бијељина Александра Симојловић.

Директор Основне школе “Свети Сава” Радомир Петровић је потврдио да је Петко Дракулић примљен у радни однос на одређено вријеме након објављеног конкурса за пријем наставника Техничког образовања.

“Био је радник наше школе, али се на Фацебооку дописивао са дјецом и упућивао је коментаре који нису у складу са његовом професијом, чим сам то сазнао ја сам прекинуо уговор с њим. Он је узео рјешење и отишао из наше школе”, казао нам је Петровић.

Напоменуо је да су у школу долазили припадници МУП-а и инспектор који истражује овај случај, те да ће се установити валидност његове дипломе.

“Што се тиче школе, нико није провјеравао валидност дипломе. Ми немамо више ништа с њим, он је из Лакташа, а овдје је прекинуо радни однос од 60 дана и отишао је одавде”, казао је Радомир Петровић.
Петко Дракулић је на свом Фацебоок профилу објавио:

“Избачен сам из школе у Зворнику због ничега, кажу да сам провоцирао дјевојчице, никад не бих дјечицу провоцирао и дирао, фукаре које су ме уништиле платиће ми за ово. Свој ауторитет никад нисам испољавао на дјечици. Само да кажем да се враћам јачи него икад”, поручио је овај наставник.

Истрага коју проводи Окружно тужилаштво у Бијељини ће утврдити детаље овог случаја.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Анто

11.11.2014 10:54

Опет Лактаси додиковци

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

11.11.2014 11:05

Педофил

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Стојановиц

11.11.2014 11:06

Колико треба ликова из Лактаса да се провјери ко су и ста су, лактаски гето лоби показује у свему своју болесну страну и потребу да цини све оно сто није ни природно нити нормално!Један од примјера политицког позиционирања болесних људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лол

11.11.2014 14:12

Лакташи !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

м

11.11.2014 14:51

Не бих се цудила да га додо постави за министра, нпр омладине и спорта!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГлистинТатаНијеЗнао

11.11.2014 14:51

И овај директор, Радомир Петровиц, наиван као француска собарица. Провјерени СНСД-ов кадар. Син му је тренутно Зељкин савјетник за омладину. Свима у Зворнику је познато о каквом се интелектуалном капацитету ради. Тата Радомир и СНСД су га склонили код Зељке премијерке када је "струцњак", као директор (са дипломом средње сколе), направио огроман дуг у Дому омладине у Зворнику. Пун биро кадрова са високом струцном спремом на зворницкој опстини, цекају на посао, ко' озебо сунце, а Петровиц, јадан, као није знао кога је примио из Лактаса. Није него. Даце Бог, да ускоро сви видимо ледја црвеној банди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гого

11.11.2014 15:39

Види се да си упознат о коме се ради и да ниси објаснио детаље сваки други градјанин Републике Српске кад цује да је неко из Лактаса прво сто помисли је некултура и криминал. Јасно ми је да нису сви људи тамо некултурни и криминалци али Милорад Додик једноставно постао синоним Лактаса и људе асоцира све на њега.

ОДГОВОРИТЕ