Zvornik: Učenicama ostavljao perverzne poruke

Nastavnik Tehničkog obrazovanja u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Zvorniku dobio je otkaz nakon što je otkriveno da je učenicama na Facebooku ostavljao neprimjerene komentare.

Republika Srpska 11.11.2014 | 10:35
Zvornik: Učenicama ostavljao perverzne poruke

Petko Drakulić iz Laktaša koji je radio u osnovnoj školi u Zvorniku komentarisao je fotografije učenica i ostavljao svoj broj telefona kako bi ga djevojčice kontaktirale.

“Koja ribica”, “Draga, godine su nebitne, kada ga zavučem zavole ga više nego rođenu majku”, samo su neki od komentara ostavljenih na fotografijama učenica.

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina su potvrdili da jeovaj slučaj prijavljen policiji, te da su operativnim radom došli do saznanja da se nastavnik nedolično ponašao i na društvenim mrežama ostvarivao kontakt sa učenicama osnovne škole u kojoj je bio zaposlen na određeno vrijeme do prije dva mjeseca.

“Policija vrši provjere navoda da imenovani posjeduje falsifikovanu diplomu o stečenoj stručnoj spremi i sve ove radnje se rade u saradnji i koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom u Bijeljini”, izjavila je za portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Direktor Osnovne škole “Sveti Sava” Radomir Petrović je potvrdio da je Petko Drakulić primljen u radni odnos na određeno vrijeme nakon objavljenog konkursa za prijem nastavnika Tehničkog obrazovanja.

“Bio je radnik naše škole, ali se na Facebooku dopisivao sa djecom i upućivao je komentare koji nisu u skladu sa njegovom profesijom, čim sam to saznao ja sam prekinuo ugovor s njim. On je uzeo rješenje i otišao iz naše škole”, kazao nam je Petrović.

Napomenuo je da su u školu dolazili pripadnici MUP-a i inspektor koji istražuje ovaj slučaj, te da će se ustanoviti validnost njegove diplome.

“Što se tiče škole, niko nije provjeravao validnost diplome. Mi nemamo više ništa s njim, on je iz Laktaša, a ovdje je prekinuo radni odnos od 60 dana i otišao je odavde”, kazao je Radomir Petrović.
Petko Drakulić je na svom Facebook profilu objavio:

“Izbačen sam iz škole u Zvorniku zbog ničega, kažu da sam provocirao djevojčice, nikad ne bih dječicu provocirao i dirao, fukare koje su me uništile platiće mi za ovo. Svoj autoritet nikad nisam ispoljavao na dječici. Samo da kažem da se vraćam jači nego ikad”, poručio je ovaj nastavnik.

Istraga koju provodi Okružno tužilaštvo u Bijeljini će utvrditi detalje ovog slučaja.

Izvor: Klix.ba

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Anto

11.11.2014 10:54

Opet Laktasi dodikovci

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

11.11.2014 11:05

Pedofil

ODGOVORITE
Name

Darko Stojanovic

11.11.2014 11:06

Koliko treba likova iz Laktasa da se provjeri ko su i sta su, laktaski geto lobi pokazuje u svemu svoju bolesnu stranu i potrebu da cini sve ono sto nije ni prirodno niti normalno!Jedan od primjera politickog pozicioniranja bolesnih ljudi!

ODGOVORITE
Name

lol

11.11.2014 14:12

Laktaši !!!

ODGOVORITE
Name

m

11.11.2014 14:51

Ne bih se cudila da ga dodo postavi za ministra, npr omladine i sporta!?

ODGOVORITE
Name

GlistinTataNijeZnao

11.11.2014 14:51

I ovaj direktor, Radomir Petrovic, naivan kao francuska sobarica. Provjereni SNSD-ov kadar. Sin mu je trenutno Zeljkin savjetnik za omladinu. Svima u Zvorniku je poznato o kakvom se intelektualnom kapacitetu radi. Tata Radomir i SNSD su ga sklonili kod Zeljke premijerke kada je "strucnjak", kao direktor (sa diplomom srednje skole), napravio ogroman dug u Domu omladine u Zvorniku. Pun biro kadrova sa visokom strucnom spremom na zvornickoj opstini, cekaju na posao, ko' ozebo sunce, a Petrovic, jadan, kao nije znao koga je primio iz Laktasa. Nije nego. Dace Bog, da uskoro svi vidimo ledja crvenoj bandi.

ODGOVORITE
Name

Gogo

11.11.2014 15:39

Vidi se da si upoznat o kome se radi i da nisi objasnio detalje svaki drugi gradjanin Republike Srpske kad cuje da je neko iz Laktasa prvo sto pomisli je nekultura i kriminal. Jasno mi je da nisu svi ljudi tamo nekulturni i kriminalci ali Milorad Dodik jednostavno postao sinonim Laktasa i ljude asocira sve na njega.

ODGOVORITE