Принц Хари тражи принцезу

Принц Хари (30) је пријатељима признао да мора што прије да се ожени, јер се боји да ће му статус нежење угрозити каријеру у војсци.

Забава 10.11.2014 | 16:21
Принц Хари тражи принцезу

Он носи звање капетана од 2011. године, али се нада да би ускоро могао да добије унапређење у мајора. Међутим, за то му је потребна жена, јер оваква унапређења углавном добијају породични људи са женом и дјецом.

"Мораћу да се оженим ако планирам да останем у војсци. Мислим да нећу моћи да напредујем као нежења. Бити жена војника може да буде тешко, поготову ако он пуно путује као ја", наводно је рекао Хари својим другарима.

Хари је кренуо на Краљевску војну академију 2005. године, а један његов колега је за тамошњи лист изјавио да је заиста вријеме и за Харија да се ожени.

"Многи мушкарци са којима је Хари дошао у војску су сада ожењени. Он је међу малобројним нежењама који се и даље држе тог статуса. Хари жели да се ожени, али хоће да нађе некога кога ће вољети, и ко ће моћи да се носи са притиском што је у браку са познатим човеком који је приде и војник", рекао је колега.

Хари је у последње вријеме повезиван са двије лијепе плавуше - са Кресидом Бонас (25) и Челзи Дејви (29).

Он је у априлу раскинуо са Кресидом након двије године везе, али од тада су више пута виђени заједно, на мистериозним састанцима. Раскинули су тачно мјесец дана након што су се вјерили, а наводно је то раскида везе дошло јер Кресида није могла да се носи са притиском и свеприсутним медијима.

Хари је са Челзи у необавезној вези са прекидима већ седам година, али никада нису били званично пар, иако она увјек долази на званична дешавања краљевске породице.


Коментари / 0

Оставите коментар