Princ Hari traži princezu

Princ Hari (30) je prijateljima priznao da mora što prije da se oženi, jer se boji da će mu status neženje ugroziti karijeru u vojsci.

Zabava 10.11.2014 | 16:21
Princ Hari traži princezu

On nosi zvanje kapetana od 2011. godine, ali se nada da bi uskoro mogao da dobije unapređenje u majora. Međutim, za to mu je potrebna žena, jer ovakva unapređenja uglavnom dobijaju porodični ljudi sa ženom i djecom.

"Moraću da se oženim ako planiram da ostanem u vojsci. Mislim da neću moći da napredujem kao neženja. Biti žena vojnika može da bude teško, pogotovu ako on puno putuje kao ja", navodno je rekao Hari svojim drugarima.

Hari je krenuo na Kraljevsku vojnu akademiju 2005. godine, a jedan njegov kolega je za tamošnji list izjavio da je zaista vrijeme i za Harija da se oženi.

"Mnogi muškarci sa kojima je Hari došao u vojsku su sada oženjeni. On je među malobrojnim neženjama koji se i dalje drže tog statusa. Hari želi da se oženi, ali hoće da nađe nekoga koga će voljeti, i ko će moći da se nosi sa pritiskom što je u braku sa poznatim čovekom koji je pride i vojnik", rekao je kolega.

Hari je u poslednje vrijeme povezivan sa dvije lijepe plavuše - sa Kresidom Bonas (25) i Čelzi Dejvi (29).

On je u aprilu raskinuo sa Kresidom nakon dvije godine veze, ali od tada su više puta viđeni zajedno, na misterioznim sastancima. Raskinuli su tačno mjesec dana nakon što su se vjerili, a navodno je to raskida veze došlo jer Kresida nije mogla da se nosi sa pritiskom i sveprisutnim medijima.

Hari je sa Čelzi u neobaveznoj vezi sa prekidima već sedam godina, ali nikada nisu bili zvanično par, iako ona uvjek dolazi na zvanična dešavanja kraljevske porodice.


Komentari / 0

Ostavite komentar