Дуле после Русије: Види се да растемо

Тренер Партизана задовољан је борбеношћу и игром у већем делу меча против Красњег октјабра.

Кошарка 06.11.2014 | 14:30
Дуле после Русије: Види се да растемо

Шести пут у 10 званичних утакмица ове сезоне, Партизан је после 40 минута дошао око границе од 60 постигнутих поена.

У АБА лиги убацио је 60 поена против Солнока, 64 против Крке и 50 против Цедевите, а у Еврокупу 65 против Лијетувоса, 61 против Банвита и 59 против Красњег октјабра у среду поподне.
Оно што су већим делом утакмице у Волгограду приказивали и домаћин и црно-бели, може се мирне душе назвати антипропагандом кошарке.

Душко Вујошевић тако не мисли, или је можда одлучио да тако не прича.

Он је после пораза од 61:59 - који је упркос дефициту од 11 поена у четвртој четвртини могао да буде избегнут - имао само позитивне утиске и поруке.

"Евидентно је да подижемо игру. Сигурно је да ће као последица добрих игара доћи и добри резултати", поручио је тренер Партизана путем званичног клупског сајта.

"За реализацију вечерас фалила је концентрација у одлучујућим моментима, када смо направили неке грешке, које не дозвољавају да се против квалитетних екипа на гостујућем терену дође до победе. Стварно сам задовољан борбеношћу играча и игром у већем делу утакмице", додао је Вујошевић.

Следе мечеви против МЗТ Скопља и румунског Асесофта у Пиониру, из повреда ће се вратити Милан Мачван и Драган Милосављевић и то јесу разлози за оптимизам.

Међутим, став трофејног тренера о игри Партизана у Волгограду је "прст у око" свима који су гледали утакмицу 4. кола Еврокупа.

Коментари / 0

Оставите коментар