Србима наживо вадили органе и продавали у Арабију!

На интернет порталу "схоебат.цом" појавило се сведочење припадника специјалних јединица Војске Србије који је сведочио о мучењу, убијању и вађењу органа Срба на Косову, као и њиховом накнадном пребацивању и продавању у Турску и Сирију.

Србија 05.11.2014 | 20:42
Србима наживо вадили органе и продавали у Арабију!

Српски официр Лазар тврди да су се међу жртвама налазили Срби, али и Албанци, као и да је међу њима било и деце.

- Жртве су најстрашније мучене, а затим су им органи вађени, док су они још увек били живи - каже Лазар.

На питање новинара да ли сви муслимани на Балкану раде овакве ствари, Лазар напомиње да су ужаси на Косову почели од када су кренули сукоби у овој покрајини, као и да се такве ствари још увек дешавају - преноси "твбест.рс".

У тексту се затим подсећа на репортажу немачке куће "Деутсцхе Wелле" која је такође направила сведочење о трговини органима на Косову и Метохији, као и истрагом која је отворена поводом тог случаја.

У тексту се надаље подсећа на бројна сведочења с других ратних подручја где су такође муслимани који су учествовали у борбама у Сирији радили исту ствар. Као доказ ових језивих недела, приказани су и клипови из Сирије, на којима се налазе обезглављени лешеви у ратној зони ове земље.

Због екплицитности снимака, ове клипове нећемо објављивати. Уколико желите да прочитате чланак објављен на овом сајту, упозоравамо вас да клипови садрже крајње екстремни садржај, те да их гледате на сопствену одговорност.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гиле

05.11.2014 21:42

Па ови стварно нису нормални. Сијеку главе људима, ваде органе ! Ста се то толико промјенило у Курану у задњих 20 год питам се сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

06.11.2014 11:04

И шта сад? Појела мачка миша! Цјели "демократски! запад ћути о томе а када Србин некоме изчупа длаку са главе то је геноцид!

ОДГОВОРИТЕ