Srbima naživo vadili organe i prodavali u Arabiju!

Na internet portalu "shoebat.com" pojavilo se svedočenje pripadnika specijalnih jedinica Vojske Srbije koji je svedočio o mučenju, ubijanju i vađenju organa Srba na Kosovu, kao i njihovom naknadnom prebacivanju i prodavanju u Tursku i Siriju.

Srbija 05.11.2014 | 20:42
Srbima naživo vadili organe i prodavali u Arabiju!

Srpski oficir Lazar tvrdi da su se među žrtvama nalazili Srbi, ali i Albanci, kao i da je među njima bilo i dece.

- Žrtve su najstrašnije mučene, a zatim su im organi vađeni, dok su oni još uvek bili živi - kaže Lazar.

Na pitanje novinara da li svi muslimani na Balkanu rade ovakve stvari, Lazar napominje da su užasi na Kosovu počeli od kada su krenuli sukobi u ovoj pokrajini, kao i da se takve stvari još uvek dešavaju - prenosi "tvbest.rs".

U tekstu se zatim podseća na reportažu nemačke kuće "Deutsche Welle" koja je takođe napravila svedočenje o trgovini organima na Kosovu i Metohiji, kao i istragom koja je otvorena povodom tog slučaja.

U tekstu se nadalje podseća na brojna svedočenja s drugih ratnih područja gde su takođe muslimani koji su učestvovali u borbama u Siriji radili istu stvar. Kao dokaz ovih jezivih nedela, prikazani su i klipovi iz Sirije, na kojima se nalaze obezglavljeni leševi u ratnoj zoni ove zemlje.

Zbog ekplicitnosti snimaka, ove klipove nećemo objavljivati. Ukoliko želite da pročitate članak objavljen na ovom sajtu, upozoravamo vas da klipovi sadrže krajnje ekstremni sadržaj, te da ih gledate na sopstvenu odgovornost.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gile

05.11.2014 21:42

Pa ovi stvarno nisu normalni. Sijeku glave ljudima, vade organe ! Sta se to toliko promjenilo u Kuranu u zadnjih 20 god pitam se svaki dan.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

06.11.2014 11:04

I šta sad? Pojela mačka miša! Cjeli "demokratski! zapad ćuti o tome a kada Srbin nekome izčupa dlaku sa glave to je genocid!

ODGOVORITE