Замало су је убили због рол-виршле

Драгана А. (47), радница „Скроз добре пекаре“, брутално је претучена у ноћи између уторка и среде на радном месту у пекари у Земуну. На њу су без икаквог повода насрнули младић и девојка, за којима полиција и даље трага.

Србија 24.10.2014 | 07:05
Замало су је убили због рол-виршле

Драгана А. је после једночасовног злостављања колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар, где је због озбиљности повреда задржана на даљем лечењу.

Ушао кроз шалтер

“Током ноћи закључавају се врата пекаре и ради само шалтер. Кад су дошли тај младић и девојка, одмах се видело да су због нечег бесни. Она је наручила рол-виршлу, а он сендвич. Младић је рекао да му ставим кечап у сендвич, а девојка је тражила рол-виршлу. Рекла сам да ћу је услужити чим ставим кечап, али она се наљутила и отишла, а младић је кренуо за њом”, прича Драгана А.

Међутим, после неколико минута младић и девојка су се вратили.

“Он је лупао на врата и викао: „Отвори, сад ћу да те убијем“. Потом је кроз шалтер ушао у пекару! Повикао је: „Покварила си расположење мојој девојци“ и одмах ме напао! Ударао ме је свиме што му је пало под руку, гађао ме касом, апаратом за кафу, шамарао ме је и давио! Ипак, некако сам успела да се отргнем, откључам врата и истрчим из пекаре”, присећа се Драгана.

Њеним мукама, међутим, ту није био крај.

“Девојка која је била напољу почела је да ме чупа и удара. И младић је излетео из пекаре и ударио ми главом о стуб. Тад сам помислила да ће ме убити! Он је наставио да ме дави и удара столицом, а она ме шутирала. Крв ми је лила из носа, а једино што је рекао док ме тукао било је: „Каква је ово држава“. Помињао је и неке паре”, плачући прича Драгана А.

Чуо запомагање

Њено запомагање чуо је радник обезбеђења пијаце и одмах позвао полицију.

“И даље су ме тукли, а онда је девојка повикала „Полиција“, и тада су побегли! Питам се само како нико није наишао. Улица је прометна и увек неко сврати да једе“, испричала је Драгана.

Четири пута је пљачкали.

Драгана А. се у последње три године четири пута нашла на мети разбојника, али је пљачкаши раније нису злостављали. Једном су тројица младића вечерала и затим рекла да ће да иду, али да им Драгана преда новац из касе.

“Други пут је разбојник са сатаром ушао у пекару. Затворио ме у тоалет и узео новац, а трећи пут је пљачкаш скочио на витрину, зграбио касу и побегао”, казала је Драгана А.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ста нас је све доцекало

24.10.2014 05:49

Узас ста све један радник мозе да дозиви на радном мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

25.10.2014 07:37

Сирота зена.Колики је тај проклети салтер кад кроз њега продје неко?

ОДГОВОРИТЕ