Zamalo su je ubili zbog rol-viršle

Dragana A. (47), radnica „Skroz dobre pekare“, brutalno je pretučena u noći između utorka i srede na radnom mestu u pekari u Zemunu. Na nju su bez ikakvog povoda nasrnuli mladić i devojka, za kojima policija i dalje traga.

Srbija 24.10.2014 | 07:05
Zamalo su je ubili zbog rol-viršle

Dragana A. je posle jednočasovnog zlostavljanja kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gde je zbog ozbiljnosti povreda zadržana na daljem lečenju.

Ušao kroz šalter

“Tokom noći zaključavaju se vrata pekare i radi samo šalter. Kad su došli taj mladić i devojka, odmah se videlo da su zbog nečeg besni. Ona je naručila rol-viršlu, a on sendvič. Mladić je rekao da mu stavim kečap u sendvič, a devojka je tražila rol-viršlu. Rekla sam da ću je uslužiti čim stavim kečap, ali ona se naljutila i otišla, a mladić je krenuo za njom”, priča Dragana A.

Međutim, posle nekoliko minuta mladić i devojka su se vratili.

“On je lupao na vrata i vikao: „Otvori, sad ću da te ubijem“. Potom je kroz šalter ušao u pekaru! Povikao je: „Pokvarila si raspoloženje mojoj devojci“ i odmah me napao! Udarao me je svime što mu je palo pod ruku, gađao me kasom, aparatom za kafu, šamarao me je i davio! Ipak, nekako sam uspela da se otrgnem, otključam vrata i istrčim iz pekare”, priseća se Dragana.

Njenim mukama, međutim, tu nije bio kraj.

“Devojka koja je bila napolju počela je da me čupa i udara. I mladić je izleteo iz pekare i udario mi glavom o stub. Tad sam pomislila da će me ubiti! On je nastavio da me davi i udara stolicom, a ona me šutirala. Krv mi je lila iz nosa, a jedino što je rekao dok me tukao bilo je: „Kakva je ovo država“. Pominjao je i neke pare”, plačući priča Dragana A.

Čuo zapomaganje

Njeno zapomaganje čuo je radnik obezbeđenja pijace i odmah pozvao policiju.

“I dalje su me tukli, a onda je devojka povikala „Policija“, i tada su pobegli! Pitam se samo kako niko nije naišao. Ulica je prometna i uvek neko svrati da jede“, ispričala je Dragana.

Četiri puta je pljačkali.

Dragana A. se u poslednje tri godine četiri puta našla na meti razbojnika, ali je pljačkaši ranije nisu zlostavljali. Jednom su trojica mladića večerala i zatim rekla da će da idu, ali da im Dragana preda novac iz kase.

“Drugi put je razbojnik sa satarom ušao u pekaru. Zatvorio me u toalet i uzeo novac, a treći put je pljačkaš skočio na vitrinu, zgrabio kasu i pobegao”, kazala je Dragana A.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sta nas je sve docekalo

24.10.2014 05:49

Uzas sta sve jedan radnik moze da dozivi na radnom mjestu

ODGOVORITE
Name

A

25.10.2014 07:37

Sirota zena.Koliki je taj prokleti salter kad kroz njega prodje neko?

ODGOVORITE