Снијег пада широм Србије

Снег тренутно пада на Златибору, Тари, Дивчибарима, Копаонику, Руднику, Старој планини, Дебелом брду, Сувобору, у Горњем Милановцу и Краљеву.

Србија 22.10.2014 | 20:09
Снијег пада широм Србије

Забелели су се и врхови планина Столова и Гоча, а с обзиром на временске прилике возачима се саветује опрез.

"Путеви Србије апелује на све учеснике у саобраћају да обрате пажњу и посебно буду опрезни приликом вожње због појаве суснежице и снега на деоницама од 800 метара надморске висине и више", наводи се у саопштењу.

Прилази планинско - туристичким центрима су проходни за саобраћај, али се очекује задржавање снежних падавина на коловозу. Екипе путара су у сталној приправности на терену.

Путеви Србије позвали су све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију, ограничење брзине и да вожњу прилагоде условима на путу.

У рудничко-таковском крају данас поподне, око 17 сати, почео је да пада снег.

Врхови Сувобора и Рудника су се забелели, у Горњем Милановцу снег се не задржава на клизавим коловозима, али је на путевима смањена видљивост.

У Краљеву је вечерас око 19 часова после обилне кише почео да пада први овогодишњи снег. Врхови околних планина Столова и Гоча су се забелели, а температура је с јутрошњих 16 степени, пала на 1 степен целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар