"Хаос на утакмици због Путина"

У догађај на фудбалској утакмици Србија - Албанија умјешана је албанска држава и неки западни центри моћи из ЕУ, каже политички аналитичар Драгомир Анђелковић.

Србија 15.10.2014 | 12:25
"Хаос на утакмици због Путина"

Анђелковић је, у Јутарњем програму РТС-а, оцјенио да није реч ни о каквом инциденту, него да су то систематично испланирали и спровели они који не желе да Путин посети Београд, који не желе стабилну Србију.
Он је указао да је ријеч о покушају поларизације српског друштва, потпаљивања сукоба унутар саме Србије и вријеђања националног поноса.

"Зар би могао у нормалним околностима у некој другој земљи неко да се убаци неколико пута у камеру и да на тај начин вријеђа и самог премијера", упитао је Анђелковић.

Он је указао да, са друге стране, нико неће албанске политичаре "прозивати због ове параде шовинизма од Тетова преко Бујановца, Косова и Метохије до Албаније".

Анђелковић је изразио увјерење да неће бити никаквих проблема сутра на војној паради у Београду у присуству Путина и оцјенио да ће унапређење односа са Русијом допринети и бољим односима Србије са западним државама

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

1389

15.10.2014 09:37

Само су нас са тим јос висе ојацали,ниста друго и то да јос висе са јос вецом зељом доцекамо цара Путина. Казу сто нам смета та Албанска застава,нисмо требали,тако казу Муслимани и Хрвати?Сто њима смета Крст изнад Сарајева?Сто Хрватима сметају плоце са Цирилицом написане?

ОДГОВОРИТЕ
Name

брацо срби

15.10.2014 09:44

Класицан покусај дестабилизације Србије. Хоце да нам покваре историјску војну параду. Неки сљепци прицају како је Вуциц западни цовјек а надам се да су сада прогледали. Да је њихов Путина небо звао ни преко телефона да се цује са њим. Да је њхов неби му ово радили или це поново бити да је ово намјерно урадјено да би дигао рејтинг као и да је пребијање његовог брата изрезирано. Има Вуциц гресака али је несто најбоље сто се Србији могло десити посље оног боловања од ЗУТИЦЕ. Ово је тек поцетак краја Србије а дусмани нас неце тако лако оставити на миру. Цим помислимо да је конацно настало мало мира да радимо, сутимо, зивимо па макар и овако муцно недају нам. Сто је најгоре то су ови домаци издајници. Кукала нам мајка док ми прогледамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сергио

15.10.2014 10:20

Албанци и Амери су опет победили. Ми смо опет осрамоцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вики

15.10.2014 10:32

Не мозе нам нико ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЈО

15.10.2014 11:01

БЈЕЗИ ДЕБЕЛИ

ОДГОВОРИТЕ