"Haos na utakmici zbog Putina"

U događaj na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija umješana je albanska država i neki zapadni centri moći iz EU, kaže politički analitičar Dragomir Anđelković.

Srbija 15.10.2014 | 12:25
"Haos na utakmici zbog Putina"

Anđelković je, u Jutarnjem programu RTS-a, ocjenio da nije reč ni o kakvom incidentu, nego da su to sistematično isplanirali i sproveli oni koji ne žele da Putin poseti Beograd, koji ne žele stabilnu Srbiju.
On je ukazao da je riječ o pokušaju polarizacije srpskog društva, potpaljivanja sukoba unutar same Srbije i vrijeđanja nacionalnog ponosa.

"Zar bi mogao u normalnim okolnostima u nekoj drugoj zemlji neko da se ubaci nekoliko puta u kameru i da na taj način vrijeđa i samog premijera", upitao je Anđelković.

On je ukazao da, sa druge strane, niko neće albanske političare "prozivati zbog ove parade šovinizma od Tetova preko Bujanovca, Kosova i Metohije do Albanije".

Anđelković je izrazio uvjerenje da neće biti nikakvih problema sutra na vojnoj paradi u Beogradu u prisustvu Putina i ocjenio da će unapređenje odnosa sa Rusijom doprineti i boljim odnosima Srbije sa zapadnim državama

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

1389

15.10.2014 09:37

Samo su nas sa tim jos vise ojacali,nista drugo i to da jos vise sa jos vecom zeljom docekamo cara Putina. Kazu sto nam smeta ta Albanska zastava,nismo trebali,tako kazu Muslimani i Hrvati?Sto njima smeta Krst iznad Sarajeva?Sto Hrvatima smetaju ploce sa Cirilicom napisane?

ODGOVORITE
Name

braco srbi

15.10.2014 09:44

Klasican pokusaj destabilizacije Srbije. Hoce da nam pokvare istorijsku vojnu paradu. Neki sljepci pricaju kako je Vucic zapadni covjek a nadam se da su sada progledali. Da je njihov Putina nebo zvao ni preko telefona da se cuje sa njim. Da je njhov nebi mu ovo radili ili ce ponovo biti da je ovo namjerno uradjeno da bi digao rejting kao i da je prebijanje njegovog brata izrezirano. Ima Vucic gresaka ali je nesto najbolje sto se Srbiji moglo desiti poslje onog bolovanja od ZUTICE. Ovo je tek pocetak kraja Srbije a dusmani nas nece tako lako ostaviti na miru. Cim pomislimo da je konacno nastalo malo mira da radimo, sutimo, zivimo pa makar i ovako mucno nedaju nam. Sto je najgore to su ovi domaci izdajnici. Kukala nam majka dok mi progledamo.

ODGOVORITE
Name

Sergio

15.10.2014 10:20

Albanci i Ameri su opet pobedili. Mi smo opet osramoceni.

ODGOVORITE
Name

Viki

15.10.2014 10:32

Ne moze nam niko nista

ODGOVORITE
Name

PAJO

15.10.2014 11:01

BJEZI DEBELI

ODGOVORITE