Путин ће увеличати војну параду

Предсједник Србије Томислав Николић рекао је, уочи војне параде у Београду, да се побједе из рата прослављају парадом и да је Србија жељела да тај јублеј увелича посјетом руског предсједника Владимира Путина.

Србија 13.10.2014 | 16:23
Путин ће увеличати војну параду

"Ова парада је била предвиђена, а ми смо само желели да је увеличамо.То је част војске која је у томе учествовала и овој деци која настављају славу те војске", истакао је Николић.

Он је рекао да је позвао предсједника Руске Федерације Владимира Путина у Србију да заједно обиљеже 70 година од ослобођења Београда заједничким снагама југословенске војске и Црвене армије.

Николић је навео да га је Путин позвао да идуће године у Москви обиљеже 70 година од побједе над фашизмом.

"Обе победе из рата се прослављају парадом. Све оно чега се не стидите, а што је урадила ваша војска, обележите парадом војске. То је част војсци која је у томе учествовала и овој деци која настављају славу те војске", рекао је Николић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Таритет

13.10.2014 15:30

Свака цаст Николицу,тако се говори и тако је правилно.Нама не ваља ниста и нико јер смо изгубљени у свемиру.Ми смо ваљда једини народ који се стиди Другог Свјетског рата.А ни не питамо се засто?

ОДГОВОРИТЕ