Putin će uveličati vojnu paradu

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je, uoči vojne parade u Beogradu, da se pobjede iz rata proslavljaju paradom i da je Srbija željela da taj jublej uveliča posjetom ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Srbija 13.10.2014 | 16:23
Putin će uveličati vojnu paradu

"Ova parada je bila predviđena, a mi smo samo želeli da je uveličamo.To je čast vojske koja je u tome učestvovala i ovoj deci koja nastavljaju slavu te vojske", istakao je Nikolić.

On je rekao da je pozvao predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina u Srbiju da zajedno obilježe 70 godina od oslobođenja Beograda zajedničkim snagama jugoslovenske vojske i Crvene armije.

Nikolić je naveo da ga je Putin pozvao da iduće godine u Moskvi obilježe 70 godina od pobjede nad fašizmom.

"Obe pobede iz rata se proslavljaju paradom. Sve ono čega se ne stidite, a što je uradila vaša vojska, obeležite paradom vojske. To je čast vojsci koja je u tome učestvovala i ovoj deci koja nastavljaju slavu te vojske", rekao je Nikolić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Taritet

13.10.2014 15:30

Svaka cast Nikolicu,tako se govori i tako je pravilno.Nama ne valja nista i niko jer smo izgubljeni u svemiru.Mi smo valjda jedini narod koji se stidi Drugog Svjetskog rata.A ni ne pitamo se zasto?

ODGOVORITE