Везао жену у свињцу и гађао је кукурузом

Мушкарац (66) из хрватског села Цепидлаке везао је супругу (44) ланцима у свињцу и гађао је кукурузом.

Регион 10.10.2014 | 08:40
Везао жену у свињцу и гађао је кукурузом

Жупанијски суд у Вараждину, међутим, није одредио притвор за насилника, јер, како се наводи у објашњењу одлуке, оптужени је био тријезан, никад раније није пријављиван ни осуђиван, као и да је физички слабије грађе.

Хрватски медији пишу да је он жену везао, тукао је и иживљавао се над њом на све могуће начине. Између осталог, гађао ју је клиповима кукуруза и тјерао је да једе са пода као свиње. Жена је цијелу ноћ провела везана у свињцу све док је није ослободио комшија, који више није могао да слуша њено запомагање, и том приликом позвао полицију.

Полиција га је ухапсила, а општински тужилац тражио је притвор од мјесец дана за нападача. Судија је, међутим, процијенила да нема довољно разлога да га задржи. У образложењу такве одлуке навела је да до сада никад није имао проблема са законом, да је имао нула промила алкохола у крви, док је у крви његове супруге пронађено 2,03 промила.

Судија је повјеровао да се жртва њега не боји, пошто оптужени има 43 килограма и висок је 163 центиметара, а као отежавајућу околност навео је да несрећна жена има дугогодишњи проблем с алкохолом, преносе Вечерње новости.

Коментари / 0

Оставите коментар