Телефон одао убицу Иване Подрашчић

Апарат је откривен током увиђаја силовања које је пријавила једна од Костићевих жртава.

Србија 09.10.2014 | 20:39
Телефон одао убицу Иване Подрашчић

Мобилни телефон убијене девојчице Иване Подрашчић (14) открио је монструма. Мобилни телефон пронађен је у кући Дарка Костића (39), осумњиченог да ју је силовао, убио мотиком, па закопао.

Апарат је откривен током увиђаја силовања које је пријавила једна од Костићевих жртава Кристина Ковачевић (22), последњег дана септембра ове године, пишу Вечерње новости. Током детаљног прегледа просторија у кући ужаса на Петловом брду у Београду, трагајући за доказима о силовању Кристине, полицајци су пронашли неколико ствари, међу којима је био и мобилни телефон.

- Те ствари су одузете, направљен је записник и све је донето у просторије београдске полиције - наводи извор нашег листа, близак истрази. - Ту је отпочела анализа и вештачење одузетих ствари. Током прегледа мобилног телефона чекало нас је изненађење. Утврђено је да је апарат користила нестала Ивана Подрашчић. Наложено је да се апарат даље вештачи, пронађене су њене поруке, слике...

Полицајци су прво помислили да је Костић украо девојчицин мобилни. Почели су да га испитују, а он се све више запетљавао у лажи. Био је уверен да нико не зна шта се догодило и да ће само да одговара за силовање снаје Катарине Ковачевић.

- Био је све нервознији како смо инсистирали да нам да детаље одакле му мобилни телефон - открива наш саговорник. - Све је више замуцкивао, а ми нисмо хтели да инсистирамо, јер смо видели да лаже. Предложили смо му полиграф и он је пристао. Видело се да лаже на свако питање о несталој девојчици. Ипак, све до краја испитивања гајили смо наду да је жива. Онда нам се следила крв у жилама.
Осумњичени за убиство и силовање до детаља је потом описао свој крвави пир.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ивица.б

10.10.2014 00:47

Како сте паметни, да Бог сачува....Да вода није опала ви не бисте открили тијело настрадале дјевојчице,а као правите се важни.Смрад је силовао,а прије увукао у проституцију поменуту дјевојчицу,мајка(тзв.мама) није реаговала,тек када је то дијете убијено као сви су скочили у помоћ !Срам вас све било...

ОДГОВОРИТЕ