Telefon odao ubicu Ivane Podraščić

Aparat je otkriven tokom uviđaja silovanja koje je prijavila jedna od Kostićevih žrtava.

Srbija 09.10.2014 | 20:39
Telefon odao ubicu Ivane Podraščić

Mobilni telefon ubijene devojčice Ivane Podraščić (14) otkrio je monstruma. Mobilni telefon pronađen je u kući Darka Kostića (39), osumnjičenog da ju je silovao, ubio motikom, pa zakopao.

Aparat je otkriven tokom uviđaja silovanja koje je prijavila jedna od Kostićevih žrtava Kristina Kovačević (22), poslednjeg dana septembra ove godine, pišu Večernje novosti. Tokom detaljnog pregleda prostorija u kući užasa na Petlovom brdu u Beogradu, tragajući za dokazima o silovanju Kristine, policajci su pronašli nekoliko stvari, među kojima je bio i mobilni telefon.

- Te stvari su oduzete, napravljen je zapisnik i sve je doneto u prostorije beogradske policije - navodi izvor našeg lista, blizak istrazi. - Tu je otpočela analiza i veštačenje oduzetih stvari. Tokom pregleda mobilnog telefona čekalo nas je iznenađenje. Utvrđeno je da je aparat koristila nestala Ivana Podraščić. Naloženo je da se aparat dalje veštači, pronađene su njene poruke, slike...

Policajci su prvo pomislili da je Kostić ukrao devojčicin mobilni. Počeli su da ga ispituju, a on se sve više zapetljavao u laži. Bio je uveren da niko ne zna šta se dogodilo i da će samo da odgovara za silovanje snaje Katarine Kovačević.

- Bio je sve nervozniji kako smo insistirali da nam da detalje odakle mu mobilni telefon - otkriva naš sagovornik. - Sve je više zamuckivao, a mi nismo hteli da insistiramo, jer smo videli da laže. Predložili smo mu poligraf i on je pristao. Videlo se da laže na svako pitanje o nestaloj devojčici. Ipak, sve do kraja ispitivanja gajili smo nadu da je živa. Onda nam se sledila krv u žilama.
Osumnjičeni za ubistvo i silovanje do detalja je potom opisao svoj krvavi pir.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ivica.b

10.10.2014 00:47

Kako ste pametni, da Bog sačuva....Da voda nije opala vi ne biste otkrili tijelo nastradale djevojčice,a kao pravite se važni.Smrad je silovao,a prije uvukao u prostituciju pomenutu djevojčicu,majka(tzv.mama) nije reagovala,tek kada je to dijete ubijeno kao svi su skočili u pomoć !Sram vas sve bilo...

ODGOVORITE