Вучићева безбједност озбиљно угрожена

Бивши министар полиције Србије Душан Михајловић, у време чијег је мандата убијен Зоран Ðинђић, упозорио је да последња дешавања са Жандармеријом показују да је безбедност премијера Александра Вучића озбиљно угрожена.

Република Српска 09.10.2014 | 09:25
Вучићева безбједност озбиљно угрожена

Михајловић је, поводом инцидента са пребијањем премијеровог брата Андреја Вучића, рекао за Информер да тај догађај може да најави "опасну ситуацију налик оној какву смо имали 2003" (када је убијен Ðинђић).

"Заиста не могу да говорим о конкретном случају. Ипак, сматрам да постоји довољно индиција да је премијеру Србије Александру Вучићу озбиљно угрожена безбедност. Због тога се искрено надам да наша држава неће дозволити да се опет понови трагична историја", навео је он.

Према његовим речима, чињеница да су жандарми читавих пола сата бесправно у хаустору као таоца држали брата председника владе мора да буде најозбиљније схваћена.

"Надам се да надлежни органи знају и да су свесни да прави проблем не лежи у Жандармерији", рекао је Михајловић.

Како истиче, Србија је држава у којој су сви они који су желели било какве промене сметали разним структурама.

"Ми живимо у земљи у којој су сви реформатори сметали одређеним страним силама, али и њиховим експонентима који се налазе овде. На брдовитом Балкану атентати и пуцњи често су мењали токове историје. Зато би све ово што се дешава држава морала врло озбиљно да схвати", поручио је Михајловић.

Извор: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

коле

09.10.2014 07:38

Не убијајте човјека пошаљите га нама у Републику Српску да влада

ОДГОВОРИТЕ