Љубавни скандали Холивуда

Одувек је постојало велико интересовање јавности за љубавне везе и бракове славних особа, поготово ако је тај однос обележио неки скандал. Ово су љубавне приче које су шокирале, а о њима се и данас прича.

Забава 06.10.2014 | 08:53
Љубавни скандали Холивуда

ДРУГИ РАЗВОД КИМ КАРДАШИЈАН

Обично пар барем неколико година проведе у браку након изговарања судбоносног "да", али то није био случај с Ким Кардашијан. Након што је Ким зарадила милионе венчањем за кошаркаша Криса Хамфриза, јавност је била згрожена кад су њих двоје одлучили да се разведу након само 72 дана брака. Јавност је ријалити звезду оптужила да су се венчали само због новца и пажње и да су исмејали појам брачне заједнице.

НАПАД КРИСА БРАУНА НА РИЈАНУ

Многи су били сигурни да ће Крис Браун и Ријана бити нови супер музички пар попут Џеј Зија и Бијонсе. Међутим, њихова веза постала је главна вест 2009. године након што је Крис претукао Ријану. Његова каријера је након тога кренула силазном путањом и заувек је уништио свој имиџ "доброг дечка". Након тога је пар раскинуо, али о њиховим "пријатељским" односима медији пишу и дан данас. Певачица је, након свега, једном приликом изјавила да ће се њих двоје увек волети. Недавно су опет виђени заједно и наводно су у добрим односима.

РАСКИД ЏАСТИНА ТИМБЕРЛЕЈКА И БРИТНИ СПИРС

Џастин Тимберлејк и Бритни Спирс били су савршен славни поп пар. Она је била велика звезда која је своју невиност чувала за брак, а он је био члан једног од најпопуларнијих дечачких бендова на свету. У вези су били од 1999. до 2002. године. А онда су кренуле гласине о превари. Писало се и да је Бритни наводно преварила Џастина с кореографом. То је био крај њихове љубави, а прашина у медијима након њиховог раскида дуго се није слегнула.

АЛИША КИЗ - КРАДЉИВИЦА ТУЂЕГ СУПРУГА

Алиша Киз је стекла углед као талентована певачица и њени обожаваоци су били шокирани кад је у јавност изашло да је "украла" мужа другој жени. Алиша и Свиз Биц тврдили су да је његов брак био готов и пре тога, али остављена супруга је тврдила другачије.

РАЗВОД БРЕД ПИТА И ЏЕНИФЕР АНИСТОН ЗБОГ АНЂЕЛИНЕ ЖОЛИ

Џенифер Анистон и Бред Пит венчали су се 2000. године, а славни пар се развео пет година касније након што је Бред упознао Анџелину Жоли на снимању филма "Господин и госпођа Смит" 2005. године. Иако је Анистон кренула даље са својим животом и каријером, бројни магазини још увек зарађују новац повезујући Џенифер с њеним бившим и Анђелином.

ВЕЗА ВУДИЈА АЛЕНА И СУН - ЈИ

Током везе Мие Фароу и редитеља Вудија Алена, он се понашао као да је отац њеној деци. Пар је раскинуо везу 1992. године након што је Миа нашла доказе да је њен партнер имао везу с њеном усвојеном ћерком Сун-Ји. Овај скандал је шокирао јавност, а о њему током година није престало да се пише, јер с времена на време у јавност процуре неки нови детаљи.

 

Коментари / 0

Оставите коментар