Суспендовани припадници Жандармерије

У нишком одреду Жандармерије суспендована су петорица припадника који су учествовали у интервенцији у којој је претучен брат премијера Србије Андреј Вучић, потврдио је командант Жандармерије Миленко Божовић.

Србија 01.10.2014 | 07:19
Суспендовани припадници Жандармерије

Божовић је рекао да је истрага још у току, али није одговорио гдје се налазе снимци који показују шта је претходило инциденту.

Осим Министарства унутрашњих послова, Војна полиција и Војнобезбједносна агенција воде истрагу о инциденту који се догодио у недјељу, 28. септембра, током геј параде, када су припадници Жандармерије претукли Вучића и припаднике Батаљона војне полиције специјалне намјене "Кобре", који су том приликом били у његовој пратњи, пише лист "Данас".

Министар одбране Србије Братислав Гашић рекао је да неће давати никакве изјаве о том догађају док истрага не буде завршена.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само чињенице

01.10.2014 15:58

Уколико није покушавао да се пробије до оних у поворци јада и болести, нису га смјели ни пипнути. Без обзира што је галамио и псовао, вриједјао их итд. Чак и да је вриједјао те полицајце. Уколико јесте физички покушашвао да се пробије, легитимно су га спријечили. Иначе припадници жандрмерије, професионалци, не могу се вадити на слабе живце.

ОДГОВОРИТЕ